Sunday, October 20, 2024
HomeStiriZi neagră pentru toți fanii Madonnei! Vestea decesului a venit ca un...

Zi neagră pentru toți fanii Madonnei! Vestea decesului a venit ca un trăsnet, la 63 de ani: „Suferea atât de mult”

O zi tristă pentru fanii Madonnei! Christopher Ciccone, fratele mai mic al cântăreței, a murit la 63 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul, conform rapoartelor din presa internațională.

Industria de divertisment a pierdut un talent creativ odată cu dispariția lui Christopher Ciccone, care a decedat pe 4 octombrie. El a fost confirmat că a murit înconjurat de partenerul său, Ray Thacker, și de cei dragi, după cum au declarat apropiați ai artistei pentru The Hollywood Reporter.

Născut pe 22 noiembrie 1960 în Bay City, Michigan, Christopher a fost unul dintre frații Madonnei. Potrivit surselor, Ciccone „a murit liniștit”, lăsând în urmă o carieră marcată de realizări notabile.

Publicația TMZ a relatat că decesul a avut loc în Michigan și a subliniat că Madonna tocmai a pierdut un alt membru al familiei, pe mama ei vitregă, Joan Ciccone, la 81 de ani, pe 26 septembrie 2024.

Christopher Ciccone a fost recunoscut ca designer și artist, fiind un nume proeminent în anii ’90, grație rolului său ca director de creație pentru turneul „Blond Ambition World Tour” din 1990 și pentru „The Girlie Show” din 1993, două momente iconice din cariera Madonnei.

Deși a avut o carieră impresionantă, relația dintre cei doi frați a fost tensionată, culminând cu publicarea cărții sale „Life With My Sister Madonna” în 2008, care a expus detalii despre conflictul lor.

RECOMANDATE

POPULARE