Friday, October 18, 2024
HomeStiriZeci de șoferi români au alimentat cu benzină gratis după ce un...

Zeci de șoferi români au alimentat cu benzină gratis după ce un bărbat a…

O avalanșă de șoferi au beneficiat de carburant gratuit, după ce un bărbat a dat peste o neregulă la o benzinărie și a împărtășit descoperirea cu toți cunoscuții săi.

Evenimentul neobișnuit s-a petrecut la o stație de alimentare cu carburant din cartierul San Leone, situat în orașul Agrigento din Sicilia, Italia.

Un bărbat a observat că, în mod ciudat, pompa continua să distribuie benzină, chiar și după ce se depășea valoarea pe care el o introdusese în mașină.

În anumite stații de alimentare cu carburant din Italia, șoferii au posibilitatea de a achita direct la pompă, introducând bani în aparat, iar acesta distribuie exact cantitatea de combustibil pentru care s-a plătit.

Cu toate acestea, de data aceasta, bărbatul a descoperit că pompa oferea benzină gratuit, indiferent de suma introdusă anterior.

Așa se face că el și-a anunțat toți cunoscuții despre această oportunitate neașteptată. Într-un timp foarte scurt, zeci de șoferi s-au adunat la benzinăria care furniza carburant gratuit.

Conform publicației Agrigento Notizie, un număr impresionant de șoferi s-au înșirat la aceeași pompă de la benzinărie și și-au alimentat vehiculele până la refuz, până când proprietarul a aflat despre situație și a oprit pompa defectă.

În plus, acesta a alertat Poliția și a depus o plângere, după ce a constatat că pompa defectă a provocat un prejudiciu de aproximativ cinci mii de euro.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Acum, șoferii care au profitat de eroarea pompei sunt obligați să se prezinte la benzinărie pentru a plăti contravaloarea combustibilului consumat.

În caz contrar, s-ar putea să se confrunte cu consecințe legale, mai ales că polițiștii au pus mâna pe înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere.

RECOMANDATE

POPULARE