Friday, October 18, 2024
HomeStiriVlăduța Lupău, clipe grele, la doar trei luni de când a născut.Nicio...

Vlăduța Lupău, clipe grele, la doar trei luni de când a născut.Nicio femeie nu vrea să treacă prin așa ceva. „Chiar am avut grijă. Plâng!

Vlăduța Lupău este mama a doi băieți, Iair și Isaia, și este foarte activă pe rețelele sociale, unde împărtășește momente din viața ei de zi cu zi cu fanii săi, fie ele momente fericite sau mai dificile. Recent, cântăreața a publicat o fotografie prin care le-a arătat urmăritorilor o problemă personală cu care se confruntă.

### Problemele de sănătate ale Vlăduței Lupău
Artista a dezvăluit că, la trei luni după naștere, a început să piardă din nou o cantitate considerabilă de păr, în ciuda faptului că a avut grijă de sănătatea acestuia. În fotografia postată pe InstaStory, Vlăduța a arătat o cantitate impresionantă de păr căzut, probabil după spălare. Ea a menționat că nu este prima dată când trece printr-o astfel de experiență.

„La fix 3 luni… a început din nou să cadă masiv, deși am avut grijă. Plâng. Abia se regenerase”, a scris artista, exprimându-și emoțiile în fața urmăritorilor ei.

### Schimbări în planurile profesionale
În plus, Vlăduța Lupău a anunțat că va renunța anul acesta la concertul tradițional „Vin acasă de Crăciun”, pe care l-a organizat în fiecare an timp de 8 ani. Artista a decis să își dedice timpul și atenția familiei, în special băiețelului său, Isaia.

„De obicei aveam multe proiecte în timpul iernii, inclusiv concertul meu tradițional de Crăciun, dar anul acesta nu voi mai putea să îl organizez. Isaia este încă mic, iar cea mai mare realizare din acest an este el. Așa că am ales să mă dedic în totalitate familiei. De anul viitor, revin cu forțe proaspete”, a declarat artista într-un interviu pentru Click!.

RECOMANDATE

POPULARE