Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriVlad Gherman s-a tuns zero în fața camerei! Care a fost motivul....

Vlad Gherman s-a tuns zero în fața camerei! Care a fost motivul. “Regret această decizie”

Actorul Vlad Gherman, cunoscut din serialul “Lia – Soția soțului meu”, a făcut o alegere surprinzătoare, filmându-se în timp ce își tunde părul înainte de o nouă intervenție.

**Autor: Laura Burducel**
**Publicat: Vineri, 4 octombrie 2024, 12:48 | Actualizat: Vineri, 4 octombrie 2024, 13:47**

Vlad Gherman a împărtășit un videoclip pe contul său de Instagram în care a anunțat că se va întoarce la clinica unde a efectuat implantul de păr, pentru a avea parte de o nouă intervenție. Conștient de faptul că medicii îl vor tunde foarte scurt, actorul a decis să își facă singur această tunsoare acasă, în baie, și a filmat întreaga proces.

**Decizia neașteptată a lui Vlad Gherman**
În timpul filmării, Vlad a folosit mașina de tuns și le-a explicat fanilor despre ceea ce urmează să facă.

„Fraților, astăzi facem un experiment, un test care poate părea destul de riscant. Am terminat toate proiectele și vreau o schimbare. Așadar, mă voi tunde singur. Urmează să-mi fac un alt implant de păr și, deoarece oricum trebuie să fiu tuns scurt, de ce să nu imortalizăm acest moment?” a declarat Vlad.

După ce s-a tuns, el a adăugat: „O, Doamne, e prea scurt! Arăt ca un personaj dintr-un film. Regret decizia asta. Totuși, am vrut să împărtășesc acest moment cu voi, deoarece va trebui să mă obișnuiesc cu această tunsoare pentru o vreme.”

**Reacțiile fanilor**
Imediat după postarea videoclipului, fanii au început să comenteze. Unii au glumit: „Barba urmează sau când? Îți stă foarte bine așa, dar poate ar trebui să o scurtezi puțin!”, în timp ce alții au remarcat asemănările cu rolurile sale anterioare: „Arăți ca Vlad în ‘O nouă viață’, dar cu barbă, deci e bine!”

Recent, Vlad și soția sa, Oana, au terminat filmările pentru un nou film la care au lucrat împreună. Acum, el se pregătește pentru noua intervenție chirurgicală, fiind entuziasmat de schimbarea de look care urmează. Deși la începutul clipului părea amuzat, spre final, Vlad a recunoscut că decizia de a se tunde nu a fost una tocmai inspirată.

RECOMANDATE

POPULARE