Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriVezi gestul rușinos făcut de un român când se afla în vacanță...

Vezi gestul rușinos făcut de un român când se afla în vacanță în Grecia

Vara este aici, iar Grecia rămâne una dintre destinațiile de top pentru români în căutarea unui loc de vacanță. Cu toate acestea, nu toți românii care se îndreaptă către “țara lui Poseidon” au intenții de relaxare.

Un incident neplăcut s-a întâmplat recent unui turist român care se afla în vacanță în Sithonia, Grecia.

În timp ce se afla într-o piață de fructe și legume, un alt conațional s-a apropiat de el și i-a furat portofelul. Acesta conținea nu doar banii destinați vacanței, dar și documentele personale precum buletinul, permisul de conducere și cardurile bancare.

Turistul rămas fără bani și documente într-o țară străină a apelat la comunitatea online, postând pe un grup de Facebook destinat românilor care călătoresc în Grecia.

Acesta a încărcat imagini cu presupusul hoț, surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, și a anunțat că a depus o plângere la poliția locală, care a început căutarea făptașului.

Postarea sa pe Facebook a venit cu un apel pentru ajutor: “OFER RECOMPENSA DE 1000€ pentru cine mă ajută să găsesc „domnul” îmbrăcat în negru. […] desigur ca am depus deja o plângere la Poliția Elenă și domnul (român de al nostru) se află deja în căutare”.

Un alt turist român a comentat că, în timpul vacanței sale în Atena, un hoț român din Iași a încercat să-i fure din rucsac soției sale.

Reacțiile internauților au fost rapide și indignate, condamnând gestul făcut de hoț. Unii speră ca acesta să fie prins rapid, având în vedere imaginile de pe camerele de supraveghere: “Având atâtea imagini, este o chestiune de timp până când acest individ va cădea în plasă.”.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Alții sunt dezamăgiți de impactul negativ pe care astfel de evenimente îl au asupra imaginii românilor în străinătate: “Așa ne facem noi de râsul lumii!!! Sper sa-l prindă!!!”.

Toată această situație arată cât de important este să fim vigilenți, chiar și în vacanță, și să fim pregătiți să luăm măsuri în cazul în care se întâmplă ceva neașteptat.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE