Friday, October 18, 2024
HomeStiriVezi din ce face bani sora mai mică a Anamariei Prodan

Vezi din ce face bani sora mai mică a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este o personalitate cunoscută și apreciată în România, dar puțini știu despre sora sa, Anca Savelio, care s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. La fel ca sora ei mai faimoasă, Anca este o femeie atrăgătoare, cu un stil rafinat și cu un simț acut pentru afaceri.

Anca Savelio a construit o viață prosperă peste Ocean, unde a întemeiat o familie și a dezvoltat o afacere de succes. Alături de soțul ei, Anthony, fost luptător de jiu-jitsu, are o fiică.

Anca nu se bucură doar de viața de familie, dar s-a și impus în lumea imobiliară, în calitate de agent. De-a lungul timpului, a efectuat mai multe tranzacții semnificative, care au generat venituri estimate la peste 20 de milioane de euro.

Cu toate că distanța fizică și diferențele de personalitate între cele două surori ar putea constitui un obstacol în relația lor, Anamaria și Anca păstrează o legătură strânsă.

Într-un interviu precedent, Anamaria Prodan a vorbit cu mândrie despre sora sa, lăudând-o pentru inteligența, respectul și organizarea sa exemplară.

“Anca, sora mea mai mică, este cea mai inteligentă din familie, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată.

La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Așadar, nu avem aproape nimic în comun. Uneori, prietenii ne spun, probabil din politețe, că semănăm.

Eu mă îmbrac în felul meu și am părul cum îl am, în timp ce ea are părul drept și este o doamnă clasică”, a descris Anamaria relația cu sora sa.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Astfel, chiar dacă au ales căi diferite în viață și sunt separate de mii de kilometri, surorile Prodan rămân unite și își susțin reciproc drumurile în viață, fiecare dintre ele având succes pe calea aleasă.

Sourceas.ro
RECOMANDATE

POPULARE