Friday, October 18, 2024
HomeStiriUn bărbat scoate la iveală detalii incredibile despre Cristian Pomohaci. Spune că...

Un bărbat scoate la iveală detalii incredibile despre Cristian Pomohaci. Spune că îl cunoaște dinainte să devină preot și i-a lăsat pe toți mască cu o întâmplare

Florin Piersic a emis declarații puternice după ce a fost criticat pentru apariția sa într-o înregistrare alături de Cristian Pomohaci. Această înregistrare, în care cei doi apăreau la o terasă din Cluj-Napoca, a fost postată de Pomohaci pe canalul său de YouTube, stârnind o serie de reacții și comentarii în mediul online.

Reacția lui Florin Piersic nu a întârziat să apară, exprimându-și dezamăgirea față de cei care l-au criticat pentru această apariție neașteptată. Îndrăgitul actor a folosit o platformă de socializare pentru a-și exprima nemulțumirea față de modul în care a fost tratat în această situație și a clarificat relația sa cu Cristian Pomohaci, subliniind că nu sunt prieteni apropiați și că întâlnirea lor a fost un eveniment singular.

“Deschid pagina de Facebook și sunt întrebat: «La ce te gândești, Florin?». Vă spun eu la ce mă gândesc. O viață întreagă, am căutat să vă spun lucruri frumoase, să vă bucur, să vă aduc speranță în suflet, să vă descrețesc frunțile prea încărcate uneori de griji. Am ajuns astăzi, la 83 de ani, să fiu tăiat în fel și chip și analizat și judecat, de cine mă rog?!”, a scris Piersic, exprimându-și frustrarea față de cum a fost perceput în media și de public.

El a subliniat că nu a avut o relație apropiată cu Pomohaci și că întâlnirea lor a fost un eveniment singular și neplanificat. “N-am fost prieten «de sprit» cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu spritul și cu restaurantele și asta vă pot spune toți colegii mei, care mai sunt în viață. Nu cred că în toată viața mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată și cred și ultima. De unde până unde «mare prietenie»?”, a adăugat el, clarificând situația.

În continuare, Piersic a criticat presa pentru felul în care a tratat subiectul și pentru că a speculat asupra relației sale cu Pomohaci, subliniind că este deschis să se fotografieze cu oricine îi cere o astfel de amintire, fără a implica o prietenie profundă sau o aprobare morală a persoanei respective. “Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci înainte să accept să fac o fotografie cu el?! Să-l întreb înainte dacă este un mare om sau un dezaxat? Cât de ridicol poate fi?”, a întrebat retoric actorul.

Florin Piersic a adăugat o notă de amărăciune referitoare la starea actuală a presei și a societății, amintind de marii săi colegi de breaslă care au plecat dezamăgiți dintr-o lume pe care nu o mai recunoșteau. “Maestrul Radu Beligan, Ion Lucian, Dem Rădulescu și atâția alți colegi ai mei, au plecat din lumea asta triști, decepționați. Refuzau să mai apară, să mai dea interviuri, scarbiți de urâțenia lumii în care am ajuns să trăim.”

În final, Florin Piersic și-a exprimat recunoștința față de susținătorii săi și a promis că va continua să apară în fața publicului, încercând să rămână fidel imaginii pe care o știu și o iubesc toți cei care l-au urmărit de-a lungul carierei sale. “Eu am vrut să rămân atât cât voi decide să mai apar, acel Florin Piersic pe care îl știe toată lumea. Se pare însă că vă străduiți cu toată puterea să nu se întâmple așa. Sunteți ca niște hiene, disperați să răspândiți vesti că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte.”

În încheierea mesajului său, actorul a anunțat și viitoarele sale proiecte artistice, arătând că va continua să își ofere spectacolele și să-și bucure publicul, refuzând să se lase afectat de critici sau de speculații. “Celor care îmi transmiteți gândurile voastre bune, vă spun că vă port în inimă. Fiți buni unii cu alții, fiindcă asta e tot ce ne-a mai rămas de făcut!”

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Florin Piersic a încheiat postarea cu detalii despre viitoarele sale apariții pe scenă, menționând recitalurile sale programate și reafirmându-și angajamentul față de artă și față de publicul său fidel.

RECOMANDATE

POPULARE