Saturday, October 19, 2024
HomeStiriUn bărbat din Iași și-a abuzat fiica în vârstă de 15 ani...

Un bărbat din Iași și-a abuzat fiica în vârstă de 15 ani zilnic

Un caz îngrozitor a fost adus în atenția publicului la Iași. Un bărbat este acuzat că a abuzat s..xual în mod repetat fiica sa de 15 ani și a încercat să comită același act monstruos și asupra verișoarei tinerei.

Teroarea a început în primăvara anului 2022 și a durat până în toamna aceluiași an, moment în care infractorul a fost capturat de forțele de ordine.

„Inculpatul a comis actele cu intenție directă, în perioada mai-noiembrie 2022, a întreținut în mod repetat, prin constrângere, raporturi s..xuale cu fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, cu care locuia în aceeași locuință. A amenințat-o cu violență și cu moartea, folosind inclusiv un cuțit pentru a o constrânge.

Aceste tratamente i-au pus în pericol grav dezvoltarea fizică, intelectuală și morală. Aceste acțiuni îndeplinesc elementele infracțiunilor de v.iol în formă continuată, prevăzute de art. 218 alin. (1), alin. (3) ind. 1, raportat la alin. (3) lit. a) și b) din Codul Penal, cu aplicarea art. 35 alin. (1) Codul Penal, precum și de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută de art. 197 Codul Penal”, potrivit detaliilor menționate în rechizitoriul procurorilor ieșeni.

În dorința sa nefastă, bărbatul a încercat să abuzeze s..xual și verișoara fiicei sale.

„Cu intenție directă, în cursul anului 2021, anterior datei de 09.10.2021, a încercat să întrețină un raport s..xual prin constrângere cu nepoata sa, respectiv i-a propus să întrețină raporturi s..xuale.

Aceasta a refuzat, iar el a tras-o de picior și a încercat să o dezbrace, dar victima a reușit să scape, fugind din locuință. Acest comportament întrunește elementele infracțiunii de tentativă la infracțiunea de v.iol, faptă prevăzută de art. 32 raportat la art. 218 alin. 1, art. 218 alin. (3) lit. b) Cod Penal”.

Coșmarul fetelor a luat sfârșit odată cu intervenția forțelor de ordine. Acum, bărbatul a fost trimis în judecată și așteaptă să i se stabilească pedeapsa. În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta riscă o perioadă îndelungată de închisoare, după ce a abuzat-o s..xual pe fiica sa și a încercat să facă același lucru cu verișoara acesteia, conform BZI.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE