Saturday, October 19, 2024
HomeStiriUn bărbat din Buzău și-a bătut iubita în plină stradă

Un bărbat din Buzău și-a bătut iubita în plină stradă

Un incident tulburător a avut loc în Buzău, unde o femeie a fost atacată în plină zi, în mijlocul străzii, de către partenerul ei. În încercarea disperată de a scăpa de agresor, femeia s-a refugiat într-un sediu de bancă. Incidentul a fost surprins în detaliu de camerele de supraveghere.

Înregistrarea video demonstrează cum atacatorul, îmbrăcat doar cu pantalonii, urmărește și agresează fizic femeia, lovind-o de repetate ori fără nicio reținere.

Femeia a reușit să scape de abuzator doar atunci când doi trecători au intervenit în ajutorul ei. Victima a ales să se adăpostească în interiorul unei bănci, însă, într-un act de îndrăzneală extremă, bărbatul a urmărit-o și a intrat după ea.

“Eram în mașină, parcat în fața băncii, când am observat un individ care alerga o femeie, amândoi fiind în pielea goală. Femeia implora pe cineva să sune la poliție. Au intrat amândoi în bancă. Nu pot relata ce s-a întâmplat înăuntru, fiindcă nu am intrat și eu, dar câțiva oameni au reușit să-l scoată pe agresor din bancă. Era dezbrăcat, pantalonii i-au căzut, și a început să înjure femeia respectivă”, a relatat un martor ocular.

Alertați de apelul de urgență activat de angajații băncii, agresorul s-a îngrozit, a fugit de la locul incidentului și s-a baricadat în apartamentul său.

Când forțele de ordine au ajuns pentru a-l aresta, bărbatul a amenințat că se va arunca de la etaj. Timp de patru ore, unitățile de intervenție au făcut eforturi pentru a-l convinge pe bărbat să se predea.

Tensiunea s-a diminuat doar după ce agresorul a purtat o conversație cu partenera sa.

Agresorul a fost încătușat, urcat într-o dubă a poliției și transportat la spital pentru evaluare medicală. A fost emis un ordin de protecție împotriva lui, conform Antena3.ro.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Pentru știrea completă cu video AICI

Dacă sunteți martor sau victima unui abuz, nu ezitați să apelați numărul Telverde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE