Friday, October 18, 2024
HomeStiriUn bărbat a câștigat la loto în urma unui calcul matematic

Un bărbat a câștigat la loto în urma unui calcul matematic

Brad Duke a obținut un câștig uriaș în 2005, când a câștigat 85 de milioane de dolari la loterie. Cu toate acestea, în loc să-și cheltuie banii pe bunuri de lux, a ales să-și investească averea, crescând-o până la un miliard de dolari până în 2016, potrivit Daily Star.

Antrenor personal de profesie, Brad a evitat capcana extravagantei și nu și-a risipit banii pe mașini scumpe și case opulente. În schimb, a investit 45 de milioane de dolari în întreprinderi cu risc scăzut, 35 de milioane de dolari în active cu risc ridicat și 1,3 milioane de dolari într-o fundație pe care a înființat-o, Duke Family Foundation.

După câștigul său norocos, Brad a petrecut o lună cercetând poveștile altor câștigători de loterie. A observat că majoritatea “își pierdeau toți banii într-o perioadă scurtă de timp”, în timp ce el își dorea să-și crească averea de 10 ori.

În loc să se dedice unui stil de viață extravagant, Brad a decis să-și păstreze locul de muncă de instructor de ciclism și a continuat să predea chiar și un an după ce a câștigat. De asemenea, a angajat o echipă de consilieri financiari de încredere, care l-au ajutat să crească averea sa până la un miliard de dolari într-un interval de 11 ani.

Cu toate acestea, nu și-a refuzat complet câteva cheltuieli mari, cum ar fi o călătorie în Tahiti pentru 17 dintre prietenii săi apropiați. În plus, a achiziționat mai multe biciclete în acest timp.

Brad nu se consideră un jucător de noroc obișnuit, ci unul care a dezvoltat un sistem matematic complex pentru a-și alege numerele câștigătoare. Înainte de a câștiga premiul cel mare, el câștigase deja premii mai mici, variind între 150 și 500 de dolari, în mod regulat.

Sourceprotv.ro
RECOMANDATE

POPULARE