Friday, October 18, 2024
HomeStiriTragedie de neimaginat la o nuntă, A spus Da, apoi a decedat...

Tragedie de neimaginat la o nuntă, A spus Da, apoi a decedat în fața soției

Un eveniment tragic a marcat o nuntă, când mirele a decedat în fața proaspetei sale soții doar câteva momente după ce a rostit jurământul de “Da”. Tragedia neașteptată a transformat o zi menită să fie una dintre cele mai fericite într-un adevărat coșmar, lăsând mireasa în durere și întristare profundă.

O tragedie care depășește orice imaginație a avut loc la o nuntă în statul Nebraska, SUA, unde mirele, după ce a rostit cuvântul “Da”, a murit în brațele soției sale proaspăt căsătorite.

Această zi specială, pe care cei prezenți la nuntă ar fi trebuit să o celebreze cu bucurie, s-a transformat într-o amintire tragică. După ce și-au spus jurămintele, Johnnie Mae Dennis și Toraze Davis se pregăteau pentru ședința de fotografii, când mirele, în vârstă de 48 de ani, a căzut la pământ.

Într-o încercare disperată de a-i salva viața, bărbatul a fost dus de urgență la spital, unde medicii au descoperit că suferea de un cheag de sânge.

Cu toate încercările medicilor, Toraze nu a putut fi salvat și a decedat. “A fost cea mai fericită zi din viața lui Toraze.

El zâmbea non-stop și puteai să vezi cât de fericit era. A fost pur și simplu cea mai frumoasă zi din viața lui,” a spus Monica Miller, o prietenă a cuplului, pentru un post de televiziune local, conform The Independent.

În urma acestei tragedii, prietena celor doi a creat o pagină pe GoFundMe, o platformă de donații, pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor pentru înmormântare. “Johnnie Mae și Toraze plănuiau să-și petreacă restul vieții împreună.

Din păcate, Toraze a murit la scurt timp după ce a spus ‘Da’… Știm cu toții că Johnnie Mae este întotdeauna acolo pentru alții. Acum este momentul să o ajutăm și noi pe ea,” se menționează în anunțul de pe platforma de donații.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Rudele și prietenii au fost alături de proaspăta văduvă în aceste momente de grea încercare. Tragedia a lăsat-o pe femeie într-o stare de șoc profund.

“S-a întâmplat într-o secundă. S-a căsătorit și a devenit văduvă în doar 10 minute,” a mărturisit un alt prieten al cuplului, potrivit aceleiași surse. Toraze Davis a ocupat o poziție

de conducere la un centru de îngrijire pentru persoanele cu dizabilități. Înmormântarea sa este programată pentru data de 5 iulie.

RECOMANDATE

POPULARE