Friday, October 18, 2024
HomeStiriTradiția pe care Lora nu a vrut să o respecte la nunta...

Tradiția pe care Lora nu a vrut să o respecte la nunta ei, deși toate miresele abia o așteaptă. Artista nici nu a vrut să audă de ea: „Eu leșin”

Deși și-a dorit foarte mult să organizeze nunta, mai ales după ce aceasta fusese amânată de două ori, Lora a decis să renunțe la una dintre tradițiile frecvent întâlnite la astfel de evenimente. Artista nici nu a vrut să audă de această tradiție și a anunțat, cu câteva săptămâni înainte de nuntă, că nu va face parte din programul evenimentului.

Tradiția pe care Lora a ales să o ignore la nunta cu Ionuț Ghenu
După nouă ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit, celebrând evenimentul până în zori, înconjurați de familie și prieteni apropiați, într-o atmosferă de vis. Aproximativ 400 de invitați au participat la această nuntă, organizată cu multă atenție și în timp real.

Imediat după cununia civilă, Lora a anunțat că nu dorește să participe la tradiția “furatului miresei,” un moment adesea considerat distractiv la multe nunți: „Nu vreau să lipsesc niciun moment de la nunta mea, ar fi o pierdere prea mare dacă aș rata vreun moment muzical”, a explicat artista, potrivit Click.

Atmosfera a fost întreținută de artiști precum Viorica și Ioniță de la Clejani, Connect-R, Luis Gabriel și Zdob și Zdub, iar invitații s-au bucurat de o seară plină de distracție și momente speciale.

Motivul pentru care Lora și Ionuț Ghenu au amânat nunta de două ori
Relația lor de lungă durată și dorința de a întemeia o familie i-au determinat pe Lora și Ionuț să planifice nunta cu mult timp înainte. Însă, evenimentele neprevăzute le-au schimbat planurile. Pandemia și, ulterior, conflictul din Ucraina, i-au forțat să amâne evenimentul de două ori. În cele din urmă, vara aceasta, cei doi au decis că este momentul perfect să facă pasul cel mare și să își unească destinele.

RECOMANDATE

POPULARE