Saturday, October 19, 2024
HomeStiri„Toată lumea a tăcut” Ce echipă a pierdut cursa pentru ultima șansă...

„Toată lumea a tăcut” Ce echipă a pierdut cursa pentru ultima șansă și ce culoare a avut dragonul. S-a lăsat cu emoții mari la careu

### Asia Express 2024: Cele mai importante momente din etapa a șasea

În weekendul trecut, concurenții Asia Express 2024 au ajuns la jumătatea competiției de pe Drumul Zeilor. Trei echipe au concurat pentru a obține ultima șansă, iar episodul difuzat pe 9 octombrie 2024 a adus numeroase momente interesante.

### Noile echipe rămase în competiție

După eliminarea lui Victor Slav și a Selinei în episodul anterior, șase echipe continuă să lupte pentru marele premiu. În episodul de ieri, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au reușit să câștige imunitatea, alăturându-se echipei formate din Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

### Cursa pentru ultima șansă

Irina Fodor a anunțat echipele clasate pe ultimele două locuri la întrecerea anterioară, care intră în cursa pentru ultima șansă, împreună cu o a treia echipă aleasă prin voturi. În acest context, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, precum și Ioana State și Mane Voicu, au fost anunțați ca participanți.

### Provocările și obstacolele întâmpinate

Echipele au avut parte de o serie de provocări, printre care o probă ce implica purtarea unor ochelari care distorsionau realitatea. Aceasta a generat momente amuzante, dar și frustrante, concurenții având dificultăți în a-și îndeplini sarcinile.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Experiențe culturale în Little India

După o serie de misiuni, echipele au ajuns în Little India, unde au avut ocazia să se familiarizeze cu cultura locală, realizând tatuaje cu henna și ghirlande din flori. Misiunile au fost provocatoare, dar au adus și momente de distracție.

### Ultima probă la Menara Kuala Lumpur

Una dintre cele mai solicitante misiuni a fost urcarea celor 272 de trepte ale turnului Menara Kuala Lumpur, unde echipele au trebuit să identifice locul steagului Asia Express. De asemenea, au avut de îndeplinit sarcini adiționale în Piața Independenței, având de găsit informații despre localnicii din diferite culturi.

### Rezultatul final al etapei

În final, tensiunea a crescut când Irina Fodor a dezvăluit echipele câștigătoare. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au reușit să extragă dragonul verde, asigurându-și astfel continuarea în competiție.

### Detalii despre sezonul actual

Sezonul 7 al emisiunii Asia Express, disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY, aduce în prim-plan teme precum dragostea, credința și puterea de a te reinventa. Concurenții, fără telefoane și cu doar un dolar pe zi, parcurg un traseu de 7.000 de kilometri din Thailanda până în Indonezia, unde va avea loc marele final.

RECOMANDATE

POPULARE