Monday, October 21, 2024
HomeStiriTheo Rose, primele declarații despre a doua sarcină: „Trei e numărul maxim”!...

Theo Rose, primele declarații despre a doua sarcină: „Trei e numărul maxim”! Ea și Anghel Damian au dat vestea cea mare

Theo Rose a oferit detalii despre posibilitatea unei a doua sarcini, afirmând că „trei este numărul maxim” pentru familia sa. Vedeta, care radiază de bucurie de când a devenit mamă pentru prima dată acum mai bine de un an, a dezvăluit că ea și partenerul ei, Anghel Damian, își doresc să devină părinți din nou.

Cântăreața a menționat că speră ca familia lor să se extindă în viitor, dar a subliniat că, din punct de vedere medical, poate avea doar trei copii din cauza unei intervenții chirurgicale de cezariană efectuate la nașterea micuțului Sasha.

„Aștept cu nerăbdare această relaxare. Nu putem avea prea mulți copii din cauza cezarianei, așa că trei ar fi numărul maxim. Să dea Dumnezeu!”, a declarat Theo Rose pentru Cancan.ro.

Referitor la rolul de mamă, Theo a împărtășit că este mult mai panicată decât Anghel atunci când vine vorba de sănătatea și siguranța fiului lor, Sasha.

„Anghel rămâne întotdeauna calm. De fiecare dată când ne-am confruntat cu situații precum febra sau căzăturile, el a fost stăpân pe situație, în timp ce eu simt că îmi stă inima în gât. Ce îl doare pe el mă doare și pe mine”, a adăugat Theo Rose.

RECOMANDATE

POPULARE