Saturday, October 19, 2024
HomeStiriTheo Rose nu-și mai încape în piele de bucurie! Ce se întâmplă...

Theo Rose nu-și mai încape în piele de bucurie! Ce se întâmplă acum în familia ei: „E cel mai frumos lucru”.

### Theo Rose vorbește despre viața de familie și dorința de a avea mai mulți copii

Theo Rose a împărtășit recent cum se desfășoară viața ei de familie acum că fiul său, Sasha, a crescut. Cântăreața este extrem de fericită de când a devenit mamă și se simte împlinită, având alături un partener iubitor și o carieră înfloritoare.

Deși își dorește să aibă mai mulți copii, Theo se bucură din plin de fiecare moment petrecut cu micuțul ei. Timpul petrecut alături de Sasha este cel mai prețios pentru ea, mai ales că acesta se dezvoltă rapid.

„Arată minunat și îmi place foarte mult această etapă. Seara acasă cu el și cu Anghel este cel mai frumos moment pentru mine. Sasha învață să descopere lumea, face primii pași și începe să lege cuvinte,” a declarat Theo pentru o publicație de specialitate.

### Planuri pentru viitor

Theo Rose a menționat că își dorește să devină mamă din nou și a exprimat dorința de a avea trei copii. „Aș vrea să am trei copii, pentru că atât de multe ori pot să mă operez. Dacă mă întrebai acum ceva timp, aș fi spus că nu există limită, dar acum, cunoscând viața de mamă, cred că trei ar fi un număr potrivit. Totuși, totul depinde de voința divină,” a adăugat artista.

Theo pare hotărâtă să continue pe acest drum, având în vedere provocările și bucuriile pe care le aduce maternitatea.

RECOMANDATE

POPULARE