Saturday, October 19, 2024
HomeStiriTheo rose a fost la un pas să pice Bac-ul, N-o...

Theo rose a fost la un pas să pice Bac-ul, N-o să crezi ce note a luat

În ultimele zile, absolvenții de liceu au trecut prin etape intense, de la susținerea probelor scrise la Bacalaureat, la așteptarea cu sufletul la gură a rezultatelor. Prin emoțiile asemănătoare a trecut și Theo Rose acum câțiva ani, când a absolvit liceul. Vedeta a fost peste măsură de fericită atunci când a văzut rezultatele sale la examenul de Bacalaureat.

Theo Rose a fost mereu pasionată de muzică, motiv pentru care a ales să urmeze Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din București.

În urmă cu opt ani, aceasta a absolvit cu succes acest liceu, fiind deja o figură cunoscută în industria muzicală. Deși cariera sa era în plin avânt, nu a neglijat responsabilitățile școlare și s-a pregătit cât a putut de bine pentru Bacalaureat.

În pofida temerilor și a tensiunii, Theo Rose a reușit să obțină o notă de trecere, cu o medie de 7,45. Această experiență a rămas întipărită în mintea artistei, care își amintește cu drag de zilele de liceu și de ceea ce a învățat atunci, atât de la colegii săi, cât și de la profesorii de muzică.

Theo Rose a povestit într-un podcast despre anii de liceu: “Am studiat la Lipatti, specializarea muzică… și cei mai talentați erau țiganii. Am învățat mult de la ei. Toți erau talentați și generoși.

Ne-au primit cu brațele deschise pe mine și pe mulți alții ca mine”. Acum, emoțiile legate de Bacalaureat sunt de domeniul trecutului pentru Theo Rose, care se bucură de noul rol de mămică.

Recent, artista a devenit mama unui băiețel perfect sănătos, moment care a umplut-o de bucurie. Dar, ca orice mamă, începe să resimtă și provocările și responsabilitățile ce vin odată cu noul rol.

Așa cum se întâmplă pentru multe mame noi, somnul a devenit un lux pentru artistă, iar sarcinile zilnice sunt mai greu de îndeplinit cu un nou-născut lângă ea. În plus, micuțul Sasha se confruntă cu colici, ceea ce face ca plânsul să fie un eveniment obișnuit.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

“Are colici și este foarte iritat. Strigă în așa fel încât să-l audă toată lumea. E greu să mă sincronizez cu el din punctul de vedere al somnului. Sunt lucruri de făcut prin casă. Mai bag la spălat, mai calc, mai fac curățenie, nu apuc să dorm cu el. La țară, la părinții mei, a dormit foarte bine. Probabil, datorită aerului proaspăt și al vântului. Se odihnea așa de bine, încât abia îl mai trezeam!

Apreciez mult ajutorul și susținerea pe care o primesc de la prieteni și familie, însă înțeleg și dificultățile prin care trec alte mame după naștere. Sasha cântărește deja 4 kilograme”, a mărturisit Theo Rose.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE