Saturday, October 19, 2024
HomeStiriSteliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a...

Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță

Steliano Filip trăiește momente de fericire în familie! Fotbalistul a devenit tată pentru a doua oară, soția sa, Fiviane, aducând pe lume o fetiță. Cei doi părinți au ales un nume special pentru micuță.

După ce s-au căsătorit civil în martie anul trecut, Steliano și Fiviane și-au întărit relația devenind părinți. Așadar, la aproape un an și jumătate de la căsătorie, familia lor s-a mărit.

Fetița a venit pe lume pe 10 octombrie 2024, într-o clinică din Germania. Steliano a împărtășit cu fanii săi prima imagine din maternitate, postând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: “Binecuvântat! Mulțumesc, Doamne!”

Nou-născuta a primit numele de Jessica Sofia, s-a născut la ora 11:11, având o greutate de 3080 g și o înălțime de 52 cm.

De asemenea, Steliano Filip mai are o fetiță din relația anterioară cu Bianca Marina. Aceasta din urmă a declarat că fiica lor a fost prezentă la căsătoria lui Steliano și că i-a urat “Casă de piatră” fostului partener, subliniind că este normal ca fiica lor să interacționeze cu noua familie a tatălui.

RECOMANDATE

POPULARE