Friday, October 18, 2024
HomeStiriSimona Halep urmează să se căsătorească cu un bărbat mai tânăr decât...

Simona Halep urmează să se căsătorească cu un bărbat mai tânăr decât ea. El este tot sportiv. Iată cine a făcut aceste declarații

Clarvăzătoarea Carmen Harra a dezvăluit recent că Simona Halep urmează să se căsătorească din nou și să devină mamă a doi copii. După ce mariajul ei cu Toni Iuruc s-a încheiat în 2022, Harra preconizează că Simona va găsi fericirea alături de un nou partener, care, la fel ca ea, este sportiv și de o vârstă apropiată. Acest bărbat va juca un rol esențial în viața ei, oferindu-i sprijinul de care are nevoie în această perioadă dificilă.

Simona Halep traversează un moment extrem de complicat, fiind suspendată pentru patru ani din tenis, în urma acuzațiilor de dopaj. Totuși, potrivit Carmen Harra, sportiva își va reconstrui viața personală și va găsi din nou fericirea. Harra afirmă că noul ei partener, care ar putea să apară în viața ei în următorii trei ani, va fi tot din domeniul sportului și va juca un rol important în viața sa.

### O nouă șansă la fericire pentru Simona Halep
Carmen Harra este convinsă că Simona Halep va reuși să depășească momentele dificile și să-și întemeieze din nou o familie. În viziunea ei, noul partener al Simonei va fi un sprijin solid, un om tânăr și puternic, care o va ajuta să-și recâștige încrederea în sine.

„Ea se va recăsători și va avea doi copii, indiferent de provocările pe care le întâmpină acum. Îi văd un viitor fericit, în care va deveni și o mamă împlinită,” a spus Carmen Harra.

### Noul partener va juca un rol cheie în viața Simonei
Harra consideră că Toni Iuruc nu a fost „alesul” pentru Simona, descriind relația lor ca fiind una de tranziție. Ea crede că Simona a fost influențată emoțional în această relație, dar viitorul partener va fi exact ce are nevoie: un sprijin moral și emoțional puternic, care îi va schimba destinul în bine.

„Simona va întâlni un bărbat în jurul vârstei ei, care va fi un suport de nădejde, iar această persoană va aduce o schimbare majoră în viața ei. Nu m-ar mira dacă relația lor se va concretiza chiar în anul următor sau în următorii trei ani,” a adăugat Harra în cadrul emisiunii „Online story” de pe canalul YouTube „WOWnews”.

Simona Halep, aflată într-o etapă de redresare personală și profesională, pare să aibă în față un viitor plin de noi începuturi, conform predicțiilor făcute de Carmen Harra.

RECOMANDATE

POPULARE