Saturday, October 19, 2024
HomeStiriSigur nu știai, dar există o plajă ascunsă în România în inima...

Sigur nu știai, dar există o plajă ascunsă în România în inima munților

Este cunoscut faptul că România este o țară cu o bogăție impresionantă din punct de vedere istoric, natural și cultural. Atât litoralul, cât și munții românești ascund „comori” autentice, unele dintre ele încă neexplorate de majoritatea românilor.

În acest articol veți face cunoștință cu o plajă surprinzător de pitorească, ascunsă în mijlocul munților, unde o noapte de cazare poate fi accesibilă, cu tarife începând de la 120 de lei. Acest loc de basm va lăsa pe oricine vizitează încântat de frumusețea spectaculoasă a naturii.

Unele dintre cele mai frumoase „nestemate” ale României se găsesc în regiunile montane. Aici, în inima munților, ne așteaptă o plajă sălbatică ce pare desprinsă dintr-un vis.

Mai exact, este vorba despre o plajă situată în mijlocul Munților Apuseni, cu un nisip atât de fin încât te face să uiți că te afli în munți și nu la malul mării. Această plajă sălbatică, ferită de ochii curioșilor, este locul perfect pentru un concediu liniștit și relaxant, dar în același timp plin de aventură.

Această plajă ascunsă se află pe malul Crișului Repede, în munții Apuseni, la aproximativ 60 de kilometri de Oradea, în apropierea Munților Pădurea Craiului. Locul este situat în comuna Șuncuiuș și este cunoscut pentru liniștea și intimitatea sa. Cei care doresc să se bucure de această experiență unică, pot alege să se cazeze în unitățile de cazare din apropiere.

Înconjurată de păduri de stejar și dominată de copaci precum fagul, mesteacănul, molidul, frasinul și pinul, comuna Șuncuiuș din Bihor constituie un cadru natural de excepție.

Pentru cei care doresc să se cazeze în apropiere, tarifele pentru o noapte de cazare încep de la 120 de lei. Totuși, prețurile pot varia, depinzând de preferințele și cerințele fiecărui turist, putând ajunge și peste 1.000 de lei.

În general, accesul la plajă este prioritar pentru turiștii care aleg să se cazeze la pensiunile din zonă. În anii precedenți, aceștia au avut posibilitatea de a închiria șezlonguri și umbrele la plaja sălbatică, la un preț de 15 lei. În plus, în apropiere se găsesc numeroase obiective turistice, precum Peștera Ung

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

uru Mare. Pentru cei mai aventuroși, există și posibilitatea de a practica diverse activități montane, de la escaladă și tiroliană, până la rafting.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE