Saturday, October 19, 2024
HomeStiriȘarpe de 1,5 metri scos din motorul unei mașini din Reșița

Șarpe de 1,5 metri scos din motorul unei mașini din Reșița

În Reșița, un incident neobișnuit a pus în alertă un șofer când a descoperit un șarpe de peste un metru și jumătate ascuns în motorul mașinii sale. Acesta a luat rapid măsura de a apela numărul de urgență 112, iar echipa de jandarmerie a venit în ajutor pentru a prelua reptila și a o readuce în mediul său natural.

Acest incident neașteptat a avut loc seara trecută, în jurul orei 23.00, când serviciul de urgență 112 a primit un apel care a trimis o echipă de jandarmerie în apropierea Școlii Generale nr.6 din municipiul Reșița. Apelantul a semnalat că un șarpe a fost văzut în zona roții unei mașini.

Odată ajunși la locul indicat, jandarmii au intrat în contact cu proprietarul autoturismului, care a fost vizibil speriat de prezența neașteptată a reptilei. În scurt timp, aceștia au reușit să captureze șarpele, care se refugiaseră la compartimentul motorului mașinii.

Actul de salvare s-a finalizat cu eliberarea șarpelui în mediul său natural, asigurându-se astfel că reptila nu reprezintă un pericol pentru oameni și, de asemenea, că aceasta este întoarsă într-un mediu propice. Situația subliniază importanța de a fi atenți și de a lua măsuri rapide și eficiente în fața unor astfel de situații neașteptate.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE