Saturday, October 19, 2024
HomeStiriS-a aflat secretul din căsnicia lui Cătălin Bordea cu Livia

S-a aflat secretul din căsnicia lui Cătălin Bordea cu Livia

Știrea despre posibilitatea divorțului dintre Livia și Cătălin Bordea a generat o undă de șoc în lumea mondenă. Portalul de știri CANCAN.RO a lansat o bombă în peisajul showbiz-ului local, dezvăluind informații picante despre cea mai discutată separare a anului.

Câștigătorul de la America Express și instructoarea de kangoo jumps nu au mai reușit să-și salveze relația, în ciuda eforturilor, după ce pasiunea care i-a unit odinioară s-a estompat. În acest context, un secret major din trecutul actorului a ieșit la lumină.

După 11 ani de relație, Cătălin și Livia Bordea au decis să-și spună “adio”, iar CANCAN.RO a oferit recent detalii despre această despărțire. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că decizia de a pune capăt relației a venit chiar din partea Liviei.

Se pare că, după ce flacăra iubirii care i-a unit odinioară s-a stins, problemele au început să apară în relația lor și Livia a considerat că cel mai bine ar fi ca fiecare să-și continue drumul separat. Ea a așteptat ca Cătălin să se întoarcă de la America Express, după care și-a luat lucrurile și a părăsit domiciliul conjugal.

“Cătălin a făcut tot ceea ce a putut pentru a salva căsnicia. Livia dorea să se despartă înainte de plecarea lui la America Express, dar au hotărât să mai discute după întoarcerea lui.

Își spuneau că două luni de separare nu sunt de neglijat și că, poate, lucrurile se vor așeza. El a fost cel care s-a opus divorțului, o iubește nespus de mult. A căutat chiar ajutor psihologic pentru a încerca să rezolve anumite aspecte personale și a făcut progrese semnificative.

El o adoră pe Livia, o tratează extraordinar, dar pur și simplu nu au reușit să reaprindă flacăra iubirii, care în sufletul ei nu mai arde la fel de intens.

Acum sunt separați, iar el suferă profund. O face discret, cu demnitate – altă soluție nu are. Ea a părăsit temporar domiciliul, decizia fiind a ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, ne-a mărturisit o sursă apropiată actorului.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Cătălin Bordea, jurat la iUmor, a povestit, acum ceva timp, cum și-a dat seama că se îndrăgostește de femeia care avea să-i devină soție. El a recunoscut că era implicat într-o

altă relație când a început să se simtă atras de Livia. Deși știa că situația nu era tocmai etică, nu a putut să ignore sentimentele sale.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Zâmbetul ei îți luminează ziua, îți dă energie. Mă energiza chiar și atunci când eram cu altcineva. E jenant! Mă energiza chiar și uitându-mă la pozele ei”, spunea comediantul, la Antena Stars.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE