Wednesday, October 23, 2024
HomeStiriS-a aflat din ce câștigă Irina Columbeanu banii pe care îi trimite...

S-a aflat din ce câștigă Irina Columbeanu banii pe care îi trimite tatălui ei în țară

Ajunsă la vârsta de 17 ani, pe care a împlinit-o în luna ianuarie, Irina Columbeanu își continuă vacanța prin Europa.

Stabilită în Statele Unite din anul 2018, unde locuiește împreună cu mama sa, Monica Gabor, și iubitul acesteia, milionarul asiatic Mr. Pink, Irina a revenit în România în această vară pentru a-și revedea tatăl, Irinel Columbeanu.

După ce a aflat că tatăl ei are probleme de sănătate și a ajuns să trăiască într-un azil, Irina a început să se preocupe mai mult de situația lui, trimițându-i bani pentru a-l sprijini.

După aproximativ o lună petrecută în România, Irina a plecat în Italia înainte de a se întoarce în Statele Unite. Pe rețelele de socializare, ea postează frecvent fotografii din vacanța sa europeană.

În timpul șederii în România, Irina a acordat un interviu pentru Ok Magazine și a realizat un pictorial pentru aceeași revistă, iar fragmente din declarațiile ei au apărut pe internet.

Printre altele, Irina a mărturisit că i-a trimis bani tatălui său și a dezvăluit că are un job în Statele Unite.

„Lucrez ca hostess la un restaurant italian. Distribui meniuri și fac alte activități similare. Așa reușesc să câștig niște bani pe care îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez. În acești șase ani, m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare pozitivă și sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a mă muta în America. Sunt, de asemenea, foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România pentru a-mi vedea tatăl și țara”, a declarat Irina Columbeanu pentru sursa citată.

Sourcevocea.biz
RECOMANDATE

POPULARE