Saturday, October 19, 2024
HomeStiriS-a aflat! Corina Caragea trăiește o frumoasă poveste de dragoste și este...

S-a aflat! Corina Caragea trăiește o frumoasă poveste de dragoste și este mai îndrăgostită ca niciodată . Imaginile o confirmă cu vârf și îndesat!

Robert Pongraz, partenerul Corinei Caragea, a fost recent surprins în momente tandre alături de vedeta de la PRO TV.

Deși prezentatoarea preferă să își țină viața privată departe de atenția publicului și evită să apară în compania partenerului său, recent a fost fotografiată alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

### Detalii despre relația Corinei Caragea

Corina Caragea și Robert Pongracz trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cele mai recente imagini surprinse de paparazzi de la CANCAN.ro confirmă acest lucru. Cei doi au fost văzuți într-o cafenea elegantă din Dorobanți, unde, chiar și în prezența unui prieten, nu s-au putut abține să-și arate afecțiunea, bucurându-se de momentele petrecute împreună.

Deși sunt împreună de aproape zece ani, Corina și Robert nu au decis încă să facă pasul cel mare. Relația lor se dovedește a fi mai puternică ca niciodată, iar recent, Robert a surprins-o pe Corina cu un sărut plin de căldură în cadrul întâlnirii lor.

### Cine este Robert Pongracz?

Robert Pongracz, partenerul Corinei Caragea, este un expert bine cunoscut în domeniul sportului. A ocupat funcția de vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România și are o carieră remarcabilă, având colaborări cu UEFA și o vastă experiență în relațiile internaționale în fotbal, în special în cadrul La Liga.

### Cine este Corina Caragea?

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Corina Caragea este o apreciată prezentatoare de știri sportive din România, născută pe 31 decembrie 1982, la București. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării de la Universitatea București, specializându-se în Relații Publice și Publicitate. A debutat în televiziune în 2003, ca parte a echipei de dans a emisiunii „Surprize, surprize”, moderată de Andreea Marin.

După câteva luni la TVR, Corina și-a continuat cariera la Realitatea TV și ulterior s-a alăturat echipei de la Pro TV, unde prezintă știrile sportive. Este admirată nu doar pentru talentul ei, ci și pentru farmecul său personal. Pe lângă jurnalism, Corina are o pasiune pentru călătorii și modeling.

### Prioritățile Corinei Caragea

Recent, Corina a împărtășit modul în care își gestionează veniturile obținute de la Pro TV. Deși nu cheltuie banii pe haine de lux sau bijuterii, vedeta preferă să investească în călătorii.

„Așa este, îmi aloc toți banii pentru vacanțe. Nu am vile, mașini sau bijuterii scumpe. Investesc în mine și în amintirile mele, considerând că a călători este cea mai bună lecție de dezvoltare personală,” a declarat Corina Caragea pentru Impact.

Corina Caragea trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Robert Pongracz, iar cei doi au fost recent surprinși în ipostaze extrem de apropiate.

RECOMANDATE

POPULARE