Sunday, October 20, 2024
HomeStiriRobi a chemat-o pe Virginia în camera roșie! Incredibil cum a reacționat...

Robi a chemat-o pe Virginia în camera roșie! Incredibil cum a reacționat Teodora: „Mi se pare că se joacă…”

Robi pare să își respecte promisiunea făcută Teodorei în episoadele anterioare din „Casa iubirii”, mai exact cea de a pune capăt cunoașterii cu ea. Așadar, el a decis să o evite și să o invite pe Virginia, fosta sa iubită, în camera roșie.

Prezentatoarea emisiunii a fost curioasă de ce Robi nu a ales să o invite pe Teodora în camera roșie, iar tânăra a părut confuză de comportamentul lui: „Nu știu, doamna Andreea, mă bucur că a chemat-o pe Virginia și că se simte bine în preajma ei. Nu înțeleg de ce nu m-a chemat pe mine.”

Când a auzit afirmația Teodorei, Robi a fost surprins: „Cum adică, Teo, nu știi? Tu ceri spațiu și o pauză, dar acolo nu e loc de asta.”

Teodora a încercat să explice că nu ar fi fost supărată dacă ar fi fost chemată în camera roșie, subliniind că, deși Robi a evitat-o din cauza atitudinii sale mai reci, nu își dorește să ajungă să fie ignorată.

Andreea Mantea a intervenit: „Deci, nu ți-ai fi încălcat spațiul dacă te chema în camera roșie?”

Teodora a răspuns: „Nu”.

Robi a contrazis-o: „Nu, doamna Andreea, nu este vorba despre a încălca spațiul. Ne schimbăm de la o zi la alta? Ce facem, ne jucăm? Mie mi se pare că e o joacă și nu știu dacă e în regulă.”

El a decis să încheie interacțiunile cu Teodora, pentru că nu vrea să se îndrăgostească de ea dacă nu simte același lucru. Robi vrea să evite o situație care l-ar putea răni.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Teodora a clarificat: „Dacă i-am cerut timp și spațiu, asta nu înseamnă că trebuie să fiu evitată.”

Robi a răspuns: „Nu te evit, doar îți ofer puțin spațiu. Nu vreau să fac rău nimănui și să îi fac pe toți să se simtă inconfortabil. De ce aș insista? Îmi permit să te cunosc și să mă îndrăgostesc de tine, dar nu pot face asta dacă nu primesc același lucru înapoi. Nu din cauza ta, ci pentru că nu îți dai voie. Nu vreau să ajung în această situație.”

RECOMANDATE

POPULARE