Sunday, October 20, 2024
HomeStiriRoberta și Sebastian au luat o decizie radicală imediat după descalificarea din...

Roberta și Sebastian au luat o decizie radicală imediat după descalificarea din „Casa iubirii”! Unde au plecat cei doi, alături de fetița fostului concurent

După descalificare, Roberta și Sebastian au realizat un live în care au discutat despre concurenții rămași, exprimându-și recunoștința față de fani pentru susținerea și încrederea acordată. Alături de ei s-a aflat și fiica lui Sebastian.

Duminică, Roberta a fost eliminată din emisiunea „Casa Iubirii”, după ce Andreea Mantea a afirmat că atitudinea ei „nu mai are nicio scuză”. Sebastian a ales să o urmeze pe Roberta, refuzând să o lase să plece singură, chiar dacă asta a însemnat să înfrunte anumite clauze contractuale.

După eliminare, cei doi au călătorit la Iași, unde se află și în prezent, alături de fiica lui Sebastian. Roberta a menționat că micuța îi este foarte dragă și că se înțeleg foarte bine.

„Da, este foarte dulce”, a spus Roberta despre fetiță.

Cu ocazia acestui live, Roberta și Sebastian au împărtășit primele lor impresii după descalificare, subliniind că apreciază sprijinul pe care l-au primit de la cei care le-au fost alături, inclusiv Antoni, Patrick, Bianca, Alexandra și Julia.

Sebastian a declarat: „Nu vreau să mai discut despre alții. Singurii care au fost cu adevărat alături de noi au fost Antoni, Patrick, Bianca, Alexandra și Julia. Vreau să le mulțumesc, pentru că au demonstrat că sunt oameni autentici, fără interese ascunse.”

Roberta a adăugat: „Și Julia ne-a susținut. A fost un parcurs cu bune și rele, dar noi ne-am iubit și apreciat, atât înainte, cât și după emisiune.”

La final, Roberta a subliniat că a dorit să fie eliminată de mult timp, deoarece nu se simțea bine. Acum, se simte mult mai liniștită și împlinită în brațele iubitului său. „Am spus de mult că vreau să plec. Nu a fost o tragedie pentru mine. Nu mă simțeam bine psihic, iar acum am liniștea de care aveam nevoie. Fiecare primește ceea ce merită. Noi am câștigat deja, chiar dacă poate că v-am dezamăgit uneori. Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru sprijinul vostru.”

RECOMANDATE

POPULARE