Saturday, November 23, 2024
HomeVedeteRestaurantul lui Cătălin Scărlătescu din București a fost închis

Restaurantul lui Cătălin Scărlătescu din București a fost închis

Cătălin Scărlătescu este un nume emblematic în gastronomia românească, fiind recunoscut pentru talentul său culinar și succesul său în diverse proiecte.

Cu toate că a obținut faimă ca jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, alături de colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, Scărlătescu este de asemenea cunoscut ca un antreprenor prosper, fiind implicat în multiple afaceri, inclusiv propriul restaurant din București.

Totuși, pentru a asigura calitatea și experiența unică pe care le oferă clienților săi, chef-ul alege să închidă restaurantul în perioada în care se filmează emisiunea culinară.

Scărlătescu este recunoscut pentru implicarea sa totală și dedicare, care i-au permis să ajungă la acest nivel de succes profesional. Parcurgând un drum lung și plin de muncă, bucătarul a făcut unele sacrificii și a luat decizii semnificative pentru cariera sa. Într-un episod din podcastul lui Mihai Morar, Scărlătescu a discutat despre provocările și realizările sale în lumea afacerilor.

A explicat că, atunci când vine vorba de bucătărie, preferă să fie implicat în mod direct, iar în absența sa, nu este încă pregătit să încredințeze întreaga operațiune personalului său, deși acesta este format din cei mai buni profesioniști.

Cătălin Scărlătescu a subliniat în podcast că este extrem de serios în ceea ce privește munca sa și că nu a luat niciodată o zi de concediu medical.

Este foarte atent la restaurantul său, afirmând că bucătăria nu poate funcționa la același nivel fără el. În căutarea celui potrivit care să înțeleagă și să execute cu perfecțiune viziunea sa culinară, bucătarul a recunoscut că este exigent cu echipa sa.

Într-un alt episod din podcastul lui Speak, Scărlătescu a dezvăluit câteva dintre regulile stricte pe care le impune personalului său. Acesta nu oferă salarii fixe, preferând să împartă procentajul profitului.

Tichete sociale de la stat pentru Crăciunul 2024. Află cine sunt beneficiarii și când vor fi...

Autoritățile din România au anunțat lansarea programului „Tichete pentru Crăciun,” un sprijin social destinat să aducă un strop de bucurie și liniște financiară pentru...

Mihai Bendeac a semnat cu Pro TV! Cum se numește emisiunea și când va fi difuzată

O adevărată surpriză a lovit lumea televiziunii din România! Mihai Bendeac, unul dintre cei mai iubiți și controversați actori de comedie, revine pe micile...

Andreea Bănică s-a pozat aproape dezgolită pe internet. Imagini incendiare cu artista: „Arăți…

După o perioadă încărcată de muncă și activități, cântăreața Andreea Bănică și-a permis, în sfârșit, o zi de relaxare la malul mării, moment așteptat...

Se vor schimba toate buletinele din România. Află până când mai sunt valabile cărțile de identitate

Toate cărțile de identitate din România vor expira pe 3 august 2031, în conformitate cu reglementările stabilite de Uniunea Europeană (UE), care impun adoptarea...

În plus, angajații nu au pauze, nu au voie să folosească telefoanele și nici să iasă la fumat în timpul programului de muncă. În concepția sa, această abordare oferă angajaților posibilitatea de a câștiga mai mult și de a se simți mai investiți în succesul restaurantului, având interesul ca fiecare farfurie care iese din bucătărie să fie impecabilă.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE