Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriReacția Selinei după ce a fost eliminată de la Asia Express alături...

Reacția Selinei după ce a fost eliminată de la Asia Express alături de Victor Slav. Ce mesaj a transmis în mediul online: „După cum am mai spus…”

În ediția de miercuri, 2 octombrie 2024, a emisiunii „Asia Express – Drumul Zeilor”, Victor Slav și Selina au fost eliminați din competiție. Imediat după anunțul făcut telespectatorilor, Selina a postat un mesaj pe rețelele sociale pentru a împărtăși experiența trăită.

O nouă eliminare a avut loc în cadrul emisiunii „Asia Express – Drumul Zeilor”, iar de această dată, Victor Slav și partenera sa, Selina, au părăsit competiția. Cei doi au ajuns pe ultimul loc în fața prezentatoarei Irina Fodor, în urma unei curse pentru ultima șansă.

Tensiunea a fost mare pentru trei echipe: Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, Adi Nartea și Cosmin Vîijeu, precum și Victor și Selina, care au luptat intens pentru a-și asigura un loc în continuare.

După provocările dificile întâmpinate pe Drumul Zeilor, echipele au simțit presiunea competiției. La finalul zilei, Victor și Selina au ajuns la Irina Fodor, unde au fost întâmpinați cu nerăbdare de ceilalți concurenți. Deși sperau să primească totemul verde, au fost nevoiți să accepte vestea tristă a eliminării, cu totemul roșu în mână. Cu toate acestea, au părăsit emisiunea cu demnitate, regretând că aventura lor s-a încheiat în Malaezia.

Reacțiile colegilor de echipă la plecarea lor au fost emoționante și surprinzătoare. „Nu mă așteptam la reacții atât de intense din partea colegilor. Le vom susține în continuare în această călătorie fantastică,” a spus Victor Slav. Selina a adăugat: „Atât a fost să fie drumul nostru. Le mulțumim tuturor pentru această experiență minunată. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit aici.”

### Mesajul emoționant al Selinei după eliminare

După difuzarea ediției, Selina a ales să împărtășească un mesaj emoționant pe Instagram. „Mulțumim Asia Express pentru experiența minunată! Am trăit emoții intense, am întâlnit oameni extraordinari și am realizat lucruri pe care nu credeam că le putem face. Am simțit multă iubire. Asia Express continuă!”, a scris aceasta.

Postarea Selinei a generat o avalanșă de reacții pozitive din partea fanilor, care au lăsat comentarii de apreciere precum: „Ați fost extraordinari!”, „Felicitări pentru parcursul vostru! Sunteți minunați!” și „Ați fost echipa mea preferată!”.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Emisiunea „Asia Express” poate fi urmărită în fiecare duminică, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și AntenaPLAY.

RECOMANDATE

POPULARE