Friday, October 18, 2024
HomeStiriRamona Gabor, sora Monicăi Columbeanu a revenit în România

Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu a revenit în România

După mai mult de un an departe de țară, Ramona Gabor a revenit pe meleaguri mioritice. Înainte de a merge în orașul natal, ea a făcut o oprire de câteva zile la București pentru a-și revedea prietenele.

Portalul de știri CANCAN.RO a aflat care sunt planurile secrete ale surorii Monicăi Gabor, precum și motivul real al vizitei sale în țară în această perioadă a anului.

Ramona Gabor este, incontestabil, una dintre celebritățile cu o ascensiune remarcabilă. Originară din Bacău, s-a stabilit la Izvorani, pentru a fi mai aproape de sora ei, Monica, pe atunci doamna Columbeanu.

A fost rapid atrasă de ritmul vieții din Capitală, motiv pentru care a ales să se mute definitiv aici. Grație înfățișării sale atrăgătoare, Ramona a început să obțină contracte pentru ședințe foto sau prezentări de modă.

După câteva relații nereușite, a ales să își încerce norocul în străinătate, în speranța unui succes internațional. Din acel moment, viața Ramonei Gabor a devenit un mister. Știm că trăiește în lux, cu garderoba și bijuteriile de zeci de mii de euro și a inițiat o afacere în industria parfumurilor.

Ramona Gabor s-a întors în România și intenționează să petreacă câteva zile în București, pentru a se reuni cu prietenele sale, după o absență de peste un an. Ulterior, va merge la Bacău, orașul natal, unde este așteptată de Alina, sora ei cea mai mare.

CANCAN.RO a descoperit motivul vizitei sale în România, precum și ce planuri păstrează în secret: “Luna viitoare se împlinesc zece ani de la moartea Veronicăi Bulai, iar fetele vor să organizeze o ceremonie comemorativă de amploare.

Intenționează să ofere o masă la restaurant, așa cum se cuvine, și să invite toți vecinii. Alina și Ramona se vor ocupa de toate detaliile, iar Monica, deși nu poate ajunge, va contribui și ea. Ramona vizitează mormântul mamei de fiecare dată când vine în țară.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

A angajat pe cineva să se ocupe de întreținerea mormântului. În iunie, s-au împlinit și trei ani de la moartea tatălui lor, Emil, așa că vor organiza ceremonii în memoria ambilor părinți. Mi se pare admirabil că nu i-au uitat pe părinții lor, chiar dacă aceștia nu mai sunt în viață”, a declarat o sursă apropiată Ramonei, pentru CANCAN.RO.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE