Friday, October 18, 2024
HomeStiriRaluca Pastramă,acuzatii grave la adresa lui Pepe!

Raluca Pastramă,acuzatii grave la adresa lui Pepe!

Raluca Pastramă și Pepe continuă să fie protagoniștii unei dispute legale și emoționale cu privire la custodia celor două fiice, Maria și Rosa. După divorțul lor, tensiunile dintre cei doi foști soți au crescut, iar acum își dispută în instanță împărțirea timpului petrecut cu fetițele. Deși la început părea că au ajuns la un acord, recent, Raluca a făcut mai multe declarații publice în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, în care a explicat poziția ei și a subliniat dorința de a avea un program parental echilibrat, în care atât ea, cât și Pepe să petreacă timp egal cu fetele lor.

### Custodia fetelor, o sursă de conflict între Raluca și Pepe

Raluca Pastramă a afirmat că, atunci când au semnat acordul notarial cu privire la custodia fetelor, ea nu a beneficiat de reprezentare legală și nu a înțeles complet toate detaliile documentelor semnate. Ea susține că decizia de a semna acordul a fost luată în circumstanțe defavorabile pentru ea și că, din acest motiv, își dorește acum să revizuiască situația legală.

Raluca a subliniat în intervenția sa că, deși Pepe a susținut că fetele locuiesc în mare parte cu el, realitatea a fost diferită. Conform declarațiilor sale, fetele au stat atât la ea, cât și la tatăl lor, într-un aranjament de custodie care a presupus o împărțire echitabilă a timpului.

„Nu am fost niciodată departe de copiii mei. Fetele mele nu au stat niciodată exclusiv la Pepe, așa cum a spus el. Întotdeauna au stat și la mine, și la el. După divorț, am avut un program de custodie împărțit în mod echilibrat: cinci zile la mine, cinci zile la el. Nu este adevărat că fetele au stat doar la unul dintre noi,” a declarat Raluca Pastramă la “Xtra Night Show.”

### Neînțelegerile dintre cei doi și impactul asupra copiilor

Raluca a subliniat că tensiunile dintre ea și Pepe nu sunt justificate, mai ales având în vedere că amândoi ar trebui să colaboreze pentru bunăstarea copiilor. Ea a accentuat faptul că este important ca atât ea, cât și Pepe, să aibă timp de calitate cu fetele și să fie prezenți în viața lor.

„Pentru copii, contează prezența părinților în viața lor, nu felul în care ne împărțim programul sau activitățile lor. Cel mai important este ca noi să fim alături de ei, să fim părinți. Eu cred că timpul calitativ petrecut cu copiii este cheia,” a mai spus Raluca.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Cu toate acestea, Raluca a menționat și faptul că Pepe are o influență puternică asupra fetelor și că uneori reușește să le manipuleze, sugerând că deciziile fetelor sunt mai degrabă influențate de tatăl lor decât luate în mod independent.

„Pepe știe cum să abordeze situațiile astfel încât să facă fetele să zică și să creadă ceea ce vrea el. Este o adevărată ‘picătură chinezească’ atunci când își dorește să se întâmple ceva,” a adăugat Raluca.

### Acuzații legate de implicarea fostului soț, Ibrahim Ibru

Un alt aspect controversat al cazului de custodie este implicarea fostului soț al Ralucăi, Ibrahim Ibru, despre care ea susține că s-a aliat cu Pepe împotriva ei. În timpul intervenției sale televizate, Raluca a afirmat că cei doi bărbați ar încerca să îi complice viața și să o marginalizeze în relația cu copiii. Ea consideră că această alianță dintre Pepe și Ibrahim îi afectează relația cu fetele și îi îngreunează viața personală și legală.

Pepe a respins aceste acuzații, afirmând că relația sa cu Ibrahim nu are nimic de-a face cu viața personală a Ralucăi și că interesul său principal este bunăstarea copiilor. El a subliniat că atât el, cât și Ibrahim, încearcă doar să fie prezenți în viețile copiilor și să le ofere tot sprijinul necesar.

### Custodia fetelor continuă să fie un subiect sensibil

Procesul de custodie dintre Pepe și Raluca este departe de a fi încheiat. Cei doi părinți au fost implicați în mai multe întâlniri în instanță, dar până acum nu au reușit să ajungă la un consens cu privire la împărțirea timpului petrecut cu fetele. În timp ce Pepe susține că programul actual este cel mai potrivit pentru bunăstarea fetelor, având în vedere programul lor școlar și activitățile extracurriculare, Raluca insistă că ar trebui să existe un echilibru mai clar între timpul petrecut cu fiecare dintre ei.

În ciuda tensiunilor dintre cei doi, ambii părinți declară că interesul copiilor este prioritar și că își doresc să găsească o soluție care să fie în beneficiul fetelor.

### Concluzie

Disputa legală dintre Pepe și Raluca Pastramă continuă să fie urmărită cu interes de publicul larg, iar ambele părți își exprimă dorința de a acționa în interesul celor mici. Rămâne de văzut cum se va soluționa această situație complicată și care va fi decizia finală a instanței în privința custodiei.

RECOMANDATE

POPULARE