Friday, October 18, 2024
HomeUncategorizedRaluca Pastramă rupe tăcerea după 3 ani de la divorț. Ce spune...

Raluca Pastramă rupe tăcerea după 3 ani de la divorț. Ce spune despre Pepe: “A fost greșeala vieții mele. Nu înțeleg răutatea lui”

Raluca Pastramă își dorește să obțină custodia copiilor săi, care, după despărțire, au rămas în grija tatălui lor. Din această cauză, cei doi foști parteneri s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia fetițelor.

Raluca afirmă că a fost mereu implicată în viața fiicelor sale și neagă faptul că acestea ar fi locuit doar cu Pepe, așa cum acesta ar fi susținut anterior.

### Raluca Pastramă: „A venit timpul să îmi spun partea de adevăr”

„Simt că a sosit momentul să îmi exprim punctul de vedere. Vreau să clarific un aspect esențial: nu am fost niciodată departe de copiii mei. Fetițele mele nu au locuit exclusiv la tatăl lor, așa cum s-a vehiculat.

Nu vreau să creez un conflict, dar este important ca oamenii să înțeleagă că nu aș abandona niciodată copiii mei. Această idee este complet falsă. Îngrijirea lor a fost întotdeauna împărțită în mod egal.

Nu a existat niciodată o situație în care fetele noastre să fie doar la unul dintre noi. După divorț, ele au petrecut timpul la amândoi, alternând între cinci zile la mine, cinci zile la el sau o săptămână la mine, o săptămână la el. Acesta a fost aranjamentul,” a explicat Raluca Pastramă în cadrul emisiunii *Xtra Night Show*.

### Semnarea unui acord neînțeles

Raluca Pastramă a mai povestit că, inițial, fetele au petrecut mai mult timp cu ea, având în vedere programul încărcat al lui Pepe, care, fiind artist, era deseori plecat în turnee. Totuși, după divorț, a semnat un acord notarial privind custodia, pe care ulterior a realizat că nu l-a înțeles corect.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„La început, fetele au stat mai mult cu mine, deoarece programul lui era foarte aglomerat. El avea concerte și multe alte angajamente. În acea perioadă nu aveam un avocat care să mă sfătuiască, iar din discuțiile noastre, am crezut că semnez un acord care reflecta custodia împărțită. Aceasta a fost greșeala mea cea mai mare – am semnat un document fără să înțeleg pe deplin ce presupunea.

Pepe are o abilitate remarcabilă de a influența lucrurile. Știe cum să gestioneze situațiile astfel încât să pară că decizia le aparține copiilor, care au doar 12 și 9 ani, dar, de fapt, este rezultatul influenței lui,” a adăugat Raluca Pastramă.

Această situație evidențiază complexitatea relației dintre cei doi foști parteneri și dorința lor de a asigura un mediu optim pentru fetițele lor.

RECOMANDATE

POPULARE