Saturday, October 19, 2024
HomeVedeteRaluca Pastramă, dezvăluiri incredibile după ce a ajuns în sala de judecată...

Raluca Pastramă, dezvăluiri incredibile după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce a putut să spună…

Raluca Pastramă continuă să lupte în instanță cu fostul soț, Pepe, pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Xtra Night Show, Raluca a vorbit deschis despre ceea ce nu a putut spune până acum în legătură cu situația lor.

Primele declarații ale Ralucăi Pastramă după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe

Raluca își dorește ca fetițele să petreacă timp egal atât cu ea, cât și cu tatăl lor, contrar afirmațiilor lui Pepe că acestea ar fi locuit preponderent la el. Ea a clarificat în emisiune că, de la divorț, programul copiilor a fost mereu împărțit în mod egal.

„Este timpul să spun și eu partea mea de adevăr. Fetele noastre nu au stat niciodată exclusiv la Pepe, așa cum s-a spus. Întotdeauna au petrecut timp atât cu mine, cât și cu el. Programul nostru a fost de cinci zile la mine, cinci zile la el, sau o săptămână la fiecare. Nu a fost niciodată vorba ca fetele să locuiască doar la unul dintre noi,” a explicat Raluca.

Ea a subliniat că dorința ei este ca ambii părinți să fie implicați în viața copiilor, oferindu-le timp de calitate și sprijin în activitățile lor.

Acordul notarial și tensiunile dintre Raluca și Pepe

Raluca a menționat că în trecut au avut un acord notarial privind îngrijirea copiilor, dar susține că nu a înțeles complet ce a semnat la acel moment, deoarece nu a avut avocat.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Pe atunci nu aveam avocat și am avut multe discuții cu Pepe în perioada divorțului. A fost o greșeală să semnez acel acord, deoarece nu am înțeles exact ce presupunea. Am crezut că fetele vor rămâne jumătate la mine și jumătate la el,” a spus Raluca.

De asemenea, ea a sugerat că Pepe i-ar fi impus anumite condiții pentru a-i permite să petreacă timp cu fetele, dar a preferat să nu ofere detalii suplimentare.

Raluca a încheiat discuția exprimându-și preocuparea că fetițele ar putea fi influențate de tatăl lor: „Pepe știe cum să abordeze situațiile și are capacitatea de a face ca fetele noastre să creadă că deciziile luate sunt ale lor.”

Această situație tensionată continuă să atragă atenția publicului, iar Raluca își exprimă speranța că se va ajunge la o soluție echitabilă pentru binele copiilor lor.

RECOMANDATE

POPULARE