Saturday, October 19, 2024
HomeSocialRadu nici bine n-a intrat în „Casa iubirii” și deja l-a scos...

Radu nici bine n-a intrat în „Casa iubirii” și deja l-a scos din sărite pe Gagea:…

La scurt timp după ce Radu a intrat în “Casa Iubirii”, între el și Gagea s-a iscat un conflict neașteptat. Totul a pornit de la o glumă făcută de Radu, care nu a fost bine primită de Gagea.

În ediția din 10 octombrie a show-ului matrimonial “Casa Iubirii”, concurenții au fost surprinși de apariția lui Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii. Prezența sa a stârnit reacții diferite în rândul băieților. În timp ce unii au fost încântați, Gagea a fost vizibil deranjat de o glumă făcută de Radu.

Prima dispută între Gagea și Radu a avut loc imediat după sosirea acestuia. Radu a făcut o remarcă la adresa lui Gagea, iar acesta s-a simțit ofensat, considerând că relația dintre ei nu este suficient de apropiată pentru astfel de glume. Deși Gagea a încercat să-și păstreze calmul, tensiunea a fost evidentă.

Văzând că situația s-a tensionat, Radu și-a cerut scuze, recunoscând că gluma a fost poate deplasată, mai ales că nu se cunoșteau suficient de bine. “Mi-am dat seama că nu ne cunoaștem atât de bine și ai foarte mare dreptate, poate nici mie nu mi-ar fi convenit,” a spus Radu.

Andreea Mantea, moderatoarea emisiunii, a intervenit pentru a clarifica situația, întrebându-l pe Gagea de ce a fost deranjat și tensionat în prezența lui Radu. Gagea a explicat că a simțit gluma ca pe o înțepătură și a considerat că nu era momentul potrivit pentru astfel de remarci. Cu toate acestea, băieții din casă au încercat să-l liniștească, spunând că Radu obișnuiește să facă astfel de glume.

Dialogul dintre cei doi s-a încheiat într-o notă de înțelegere, Radu oferindu-și scuzele, iar Gagea acceptând explicația, însă rămânând precaut cu privire la relația lor viitoare.

RECOMANDATE

POPULARE