Monday, October 21, 2024
HomeStiriPrințesa Diana i-a mulțumit Camillei că a fost o amantă „loială și...

Prințesa Diana i-a mulțumit Camillei că a fost o amantă „loială și discretă”. Dezvăluiri de impact din culisele Casei Regale a Marii Britanii după trei decenii

Jennie Bond a făcut declarații recente în care a împărtășit admirația sa pentru Prințesa Diana, conform publicației The Sun. Deși Diana traversa o perioadă dificilă, Jennie a fost impresionată de personalitatea sa. Relația dintre Camilla și actualul rege al Marii Britanii a fost un subiect fierbinte în tabloide timp de mulți ani, chiar dacă cei implicați au negat la vremea respectivă existența acesteia.

„Era o situație complicată și confuză, dar mi-a plăcut foarte mult de ea. M-a invitat de câteva ori la Palat pentru discuții,” a declarat fostul corespondent regal.

Potrivit lui Jennie, Prințesa de Wales, care a murit tragic în 1997, i-ar fi dezvăluit că știa că inima lui Charles aparține altcuiva. „Ea mi-a spus: ‘Am fost trei în această căsătorie’ și a discutat despre aventurile lui Charles, dar și despre părerea ei referitoare la Camilla. A menționat că o consideră loială și discretă, și că merită o formă de recunoaștere,” a adăugat Jennie.

Arthur Edwards, un fotograful regal, a reacționat spunând: „Nu am auzit niciodată asta înainte de Jennie. Este cu adevărat impresionant.”

Jennie, care a documentat viața familiei regale timp de 14 ani, nu a făcut publice aceste conversații până acum. „Diana îmi spunea, de fiecare dată când plecam, ‘Jennie, asta este doar între tine și mine’, așa că nu aveam ce face,” a explicat ea.

În legătură cu această dinamică, Jennie a menționat că discuțiile despre relația dintre Diana, Charles și Camilla au mai fost abordate și în interviurile anterioare ale Prințesei. „Mă gândesc adesea la ziua în care am stat cu Diana în salonul ei. A recunoscut că Camilla a fost întotdeauna și va fi mereu iubirea vieții lui Charles. A mai spus că nicio căsătorie pe care ar fi putut-o avea Charles nu ar fi fost la fel de puternică ca relația lui cu Camilla.”

RECOMANDATE

POPULARE