Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriPrima reacție a Andreei Esca, după despărțirea Alexiei Eram de Mario Fresh:...

Prima reacție a Andreei Esca, după despărțirea Alexiei Eram de Mario Fresh: „În familia noastră..”

După o relație de opt ani, Alexia Eram și Mario Fresh, considerat un cuplu reprezentativ al generației tinere, au decis să se despartă. Deși nu există o confirmare oficială a acestei separări, indiciile sunt evidente: Mario a șters toate fotografiile cu Alexia de pe platformele sale de socializare, iar Alexia, fiica renumitei Andreea Esca, s-a mutat la Paris. În acest context, reacțiile nu au întârziat să apară, iar Andreea Esca, cunoscută pentru discreția ei, a transmis un mesaj subtil pe rețelele sociale.

Alexia și Mario s-au cunoscut în adolescență, întâlnindu-se prima dată cu ocazia zilei de naștere a Alexiei, când Mario a fost invitat să cânte. Relația lor a evoluat treptat, iar după doi ani s-au regăsit la studioul de muzică al lui Alex Velea, unde au realizat că între ei există o conexiune profundă. Acum, însă, se pare că au ales să-și urmeze căi separate, spre tristețea fanilor.

### Reacția Andreei Esca după separarea fiicei de Mario Fresh

Recent, Andreea Esca a postat un videoclip în care Alexia intervievează câțiva actori din popularul serial Netflix, „Emily in Paris”. În descrierea postării, Andreea a exprimat mândria sa față de realizările fiicei, aducând o notă subtilă despre puterea de a depăși momentele dificile. Ea a menționat că întrebările fiicei sale sunt „caracteristice familiei noastre”. Deși poate părea o postare obișnuită, mesajul a fost interpretat de mulți ca un sprijin discret, dar ferm, pentru Alexia, care traversează o perioadă semnificativă de schimbare în viața personală.

„Margo in Paris! Bravo @alexiaeram! Atât de mândră de tine! Tu conduci lumea! Și se pare că întrebările sunt specifice familiei,” a scris Andreea Esca pe Facebook.

RECOMANDATE

POPULARE