Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriPrezentatoarea Mirela Vaida este în doliu

Prezentatoarea Mirela Vaida este în doliu

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare de la Antena 1, se confruntă cu o perioadă de tristețe profundă, întrucât a pierdut o persoană esențială din viața ei. În urma acestei tragedii, vedeta va fi absentă pentru o zi de la emisiunea pe care o ghidează cu atâta profesionalism.

Socrul ei a trecut în neființă și pentru a participa la înmormântare, Mirela va călători la Cluj, unde acesta a trăit și unde va avea loc ceremonia de adio. Partenerul ei de viață traversează o perioadă dificilă, așa că Mirela va fi acolo pentru a-i oferi întregul suport și încurajare de care are nevoie. În plus, vedeta dorește să o susțină și pe soacra ei, care suferă o pierdere imensă.

“M-am absentat ieri de la emisiune din cauza Rusaliilor și a unui eveniment plăcut pe care l-am avut. Însă mâine voi fi din nou absentă, de această dată pentru un motiv dureros. Trebuie să merg la Cluj deoarece tatăl soțului meu nu mai este printre noi și mâine îl vom conduce pe ultimul drum.

Este o încercare grea pentru familia noastră, în special pentru soțul meu, care este unicul copil, și pentru soacra mea”, a explicat Mirela Vaida, referitor la absența ei de la emisiune. Alexandru Vaida, cel care a trecut la cele veșnice, a fost un respectat profesor, inginer și ziarist.

“Cu toată inima sunt alături de ei și mâine voi fi acolo. Pentru cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, și vor să îl conducă pe ultimul drum, îi așteptăm mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00”, a adăugat vedeta.

Mirela Vaida a avut mereu o relație strânsă și armonioasă cu soții ei. Cu doi ani în urmă, după ce soacra sa s-a pensionat, aceasta a decis să se mute la București pentru a-i sprijini pe Mirela și pe soțul ei cu responsabilitățile casnice și cu creșterea celor trei copii.

Tranziția la ritmul alert al Capitalei nu a fost o misiune ușoară pentru fosta profesoară. „Ea ducea o viață liniștită la Cluj. Avea programul ei, predând doar 4 ore pe zi… Soțul ei se bucura de liniște, citea ziarul, făcea sport… Activități specifice pensionarilor. Până când a venit aici! Și când a sosit la noi, cred că a slăbit în

trei sau patru zile! S-a schimbat vizibil! Între timp, s-a adaptat. Are o lună de când e cu noi și a înțeles ritmul. Nu e ușor pentru ea să-și schimbe toată viața brusc. E mereu cu gătitul, cu aspiratorul, cu mopul… Noi suntem plecați toată ziua”, declara Mirela Vaida la vremea respectivă.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Relația dintre cele două femei este una extraordinară, deși la început Mirelei i-a fost greu să se acomodeze cu ritmul calm și măsurat al soacrei, caracteristic ardelenilor.

RECOMANDATE

POPULARE