Saturday, October 19, 2024
HomeStiriPremieră în România, Biletele la loterie vor putea fi cumpărate online

Premieră în România, Biletele la loterie vor putea fi cumpărate online

Într-o mișcare revoluționară și în premieră în istoria Loteriei Române, acum jucătorii au posibilitatea de a achiziționa bilete pentru jocurile de loterie tradiționale – Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc – printr-o metodă digitală, direct de pe site-ul oficial al Loteriei Române.

Această inovație permite participanților la jocurile de loterie să acceseze secțiunea specifică de pe platforma online www.loto.ro pentru a-și cumpăra biletele.

În urma demarării parteneriatelor cu diferite platforme pentru vânzarea biletelor de loterie online, Loteria Română a anunțat că prima aplicație disponibilă jucătorilor este amparcat.ro. Aceasta marchează un pas semnificativ în modernizarea și adaptarea la cerințele pieței digitale, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Prețul biletelor achiziționate online rămâne identic cu cel al celor cumpărate de la agențiile loto fizice. În ceea ce privește plata câștigurilor, procedura este similară cu cea pentru biletele jucate în agențiile loto, adică plata se efectuează conform Regulamentului de organizare și administrare a jocurilor de tip loto tradițional în vigoare.

În funcție de valoarea premiilor, acestea pot fi încasate de la orice agenție loto proprie sau mandatară, de la casieriile sediilor județene sau de la casieria centrală a Loteriei Române.

Directorul general al CN „Loteria Română”, Ionuț-Valeriu Andrei, a precizat că prin acest proiect, se creează oportunitatea ca jucătorii să fie la doar un click distanță de jocurile de loto preferate.

Aceasta reprezintă o răspuns la exigențele tuturor categoriilor de participanți, iar prioritatea companiei rămâne îmbunătățirea continuă a experienței utilizatorilor cu produsele lor.

“Considerăm că această evoluție reprezintă un început nou pe care îl împărtășim cu jucătorii noștri și doar una dintre etapele pe care le avem de parcurs în direcția în care ne-am propus să evoluăm în viitor”, a subliniat Andrei.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE