Monday, October 21, 2024
HomeStiriOana Roman răbufnea: „Mă întrețin singură de la 20 de ani și...

Oana Roman răbufnea: „Mă întrețin singură de la 20 de ani și mi-am întreținut și bărbatul aproape 10 ani!” Și alții spun că acum Marius Elisei trăiește pe banii actualei sale iubite. „Nu are una de un leu…

Gabriela, actuala parteneră a lui Marius Elisei, a reacționat după ce au apărut zvonuri despre o posibilă despărțire. Cei doi sunt împreună de doar șase luni, însă relația lor a trecut deja prin provocări, fiind mereu în atenția publicului.

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, afirmă că este fericit alături de Gabriela, dar, în ciuda acestui fapt, speculațiile despre o eventuală ruptură nu au încetat.

Gabriela a clarificat situația, asigurând că nu există motive de îngrijorare și că relația lor funcționează foarte bine.

Din cauza presiunii constante din mediul online, mulți nu au crezut că relația lor ar avea viitor, dar, după șase luni de relație, Marius și Gabriela continuă să fie împreună. În pofida bârfelor despre o despărțire iminentă, Gabriela a infirmat aceste zvonuri, punând capăt speculațiilor.

Cei doi locuiesc împreună încă de la început, însă lipsa lor din social media a alimentat suspiciuni. Gabriela și Marius au preferat să păstreze discreția, ceea ce a dus la întrebări cu privire la starea relației lor

Ce spune Gabriela, iubita lui Marius Elisei, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

“Nu, nu este adevărat. Nu ne-am despărțit, doar că noi preferăm să avem o viață mai discretă, am ales împreună acest lucru și nu cred că, dacă nu mai postăm nimic sau nu mai suntem văzuți împreună, înseamnă că ne-am despărțit. Mie mi se pare că relația funcționează foarte bine, cum ar trebui să funcționeze, fiecare își vede de treaba lui. Ne întâlnim seara sau mâncăm la prânz, dimineața plecăm fiecare la jobul lui și cam atât. Dar, despărțiți, nu!’, a povestit Gabriela Elena Băcinică.

Mai mult, Gabriela își creditează iubitul 100% și mărturisește că nu se lasă afectată d lucruril care se spun despre el… până la proba contrarie.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

“Mi-a demonstrat că este un om cu care poți trăi în armonie, că este spontan, că, de multe ori, mă surprinde foarte plăcut și eu mă mir și mă șochez de unde are atâta imaginație. Cam așa decurg lucrurile. Pe mine nu mă interesează ce se spune despre el. Până nu-mi demonstrează lucrurile negative de care s-au spus, nu cred”, a mai spus Gabriela.

 

Marius Elisei a fost criticat pentru că ar trăi pe cheltuiala iubitei sale. După ce a încercat timp de mai multe luni să își reconstruiască relația cu Oana Roman, Marius a început rapid o nouă poveste de dragoste și s-a mutat cu Gabriela în aceeași lună.

Deși pozele și declarațiile lui Marius sugerează că este împăcat și fericit, prietenii Gabrielei sunt sceptici, considerând că el profită de ea. Acest stil de viață ar fi, spun aceștia, ceva caracteristic lui Marius de mult timp.

“Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni. Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? El merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre.”

“Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos”, au dezvăluit surse apropiate cuplului.

RECOMANDATE

POPULARE