Friday, October 18, 2024
HomeStiriOana Roman a mărturisit cum se simte fiica ei, Isabela, de când...

Oana Roman a mărturisit cum se simte fiica ei, Isabela, de când Marius Elisei a ieșit brusc din viața copilei: „E greu, foarte greu”

Oana Roman continuă să își exprime îngrijorarea pentru fiica sa, Isabela, după ce Marius Elisei a dispărut brusc din viața acesteia. Vedeta, vizibil afectată de situație, speră că fiica sa va reuși să depășească această perioadă dificilă și să devină mai puternică pe viitor.

Într-un interviu recent, Oana Roman a vorbit despre impactul pe care separarea de tatăl ei îl are asupra Isabelei. Această ruptură bruscă a lăsat urme adânci în sufletul copilei, care a fost puternic afectată de absența tatălui. Oana a mărturisit că, în ciuda durerii, își pune speranța în faptul că aceste dificultăți o vor ajuta pe fiica sa să se descurce mai bine în fața altor provocări viitoare.

„Nu pot face nimic. Viața îi va arăta ce înseamnă să depășești greutăți. Este foarte greu, însă cred că, în cele din urmă, astfel de încercări ne fac mai puternici. Pentru ea, aceasta este o traumă care probabil nu se va șterge niciodată, dar poate că o va pregăti să facă față altor provocări din viitor”, a declarat Oana Roman pentru Ciao.ro.

Deși relația dintre Marius Elisei și fiica sa a devenit tot mai distantă, Oana a menționat că, anul acesta, tatăl și fiica s-au văzut doar de două ori, iar întâlnirile au durat doar câteva ore.

„Anul acesta s-au văzut doar de două ori, pentru câteva ore”, a adăugat Oana Roman, subliniind cât de rară a devenit interacțiunea dintre Isabela și tatăl său.

În ciuda acestor dificultăți, Oana Roman rămâne optimistă, sperând că timpul și experiențele vor contribui la dezvoltarea unei puteri interioare pentru fiica ei.

RECOMANDATE

POPULARE