Sunday, October 20, 2024
HomeStiriOana Ciocan, mesaj suspect după tot circul cu Jador și Zanni: „Să...

Oana Ciocan, mesaj suspect după tot circul cu Jador și Zanni: „Să renunți înseamnă ca…”

Oana Ciocan și Jador au o relație plină de provocări! După multe certuri și împăcări, pare că fosta concurentă de la Survivor nu a reușit să-l uite pe manelist, iar acesta pare să simtă același lucru. După scandalul cu Zanni, au început să iasă la iveală detalii intime despre povestea lor de dragoste. Este Oana dispusă să-i ofere o nouă șansă? Mesajul ei recent a stârnit multe reacții în rândul fanilor!

După o relație tumultoasă, Oana pare să fie pregătită să-i acorde din nou o șansă lui Jador, mai ales după ce scandalul cu Zanni a provocat reacții pe internet. Zanni l-a acuzat pe Jador de comportamente nepotrivite, iar Oana a fost rapid în apărarea lui, afirmând că povestea lor de dragoste a fost frumoasă și că nu ar accepta niciodată un comportament agresiv.

„Am crescut într-o familie bazată pe respect și dragoste și știu ce înseamnă o relație sănătoasă. Nu voi tolera niciodată comportamente care nu se încadrează în acest tipar. Fiecare ar trebui să își vadă de viața lui fără a trasa concluzii greșite. Violenta nu a fost niciodată parte din viața mea”, a declarat Oana.

Cu toate că Jador a încercat să transmită mesaje de reconciliere, mulți consideră că acestea sunt doar o strategie de marketing. Însă Oana dă de înțeles că nu exclude o posibilă împăcare în viitor, afirmând că renunțarea nu înseamnă neapărat că nu vor funcționa lucrurile mai târziu.

„A renunța nu înseamnă întotdeauna că nu va funcționa mai târziu. Poate că nu este momentul potrivit, dar poate mai târziu, dacă amândoi ne concentrăm pe ce trebuie în viața personală, vom avea ocazia să fim împreună din nou”, a spus Oana în postarea sa.

Cu toate acestea, fanii rămân sceptici. Unii dintre ei au comentat că totul ar putea fi o manevră de marketing: „Mă bucur să văd că oamenii încep să-și deschidă ochii… totul este o strategie”, a scris un utilizator. Altul a adăugat: „Ce să credem? E evident că este vorba despre marketing. Ai scos imediat o melodie pe subiect.”

RECOMANDATE

POPULARE