Saturday, October 19, 2024
HomeStiriO mai tineti minte pe Bianca Neagu din "Numai Iubirea" de pe...

O mai tineti minte pe Bianca Neagu din “Numai Iubirea” de pe AcasaTv?

Bianca Neagu, iubitul publicului din rolul Bibi din telenovela “Numai iubirea”, a îmbrăcat recent rochia de mireasă. A anunțat fericita veste și a oferit unele detalii despre ceremonia somptuoasă și binecuvântarea religioasă care urmează să aibă loc în curând.

Bianca, acum în vârstă de 27 de ani, a crescut sub ochii publicului din copilăria adorabilă până la femeia matură și echilibrată de astăzi. Vineri, 7 iulie, Bianca și partenerul ei de lungă durată, Alin Croitoru, au oficializat relația lor printr-o ceremonie civilă, marcând începutul unui nou capitol în povestea lor de iubire de un deceniu.

Chiar dacă și-a retras prezența de pe ecrane de câțiva ani, Bianca Neagu a rămas în continuare activă pe platformele de socializare, menținându-și fanii și prietenii la curent cu evoluția vieții sale. Așa a și anunțat evenimentul fericit, publicând o fotografie de la ceremonia nupțială și confirmând pentru Click! că a devenit doamna Croitoru, oferind detalii despre iminenta cununie religioasă.

„Da, am făcut pasul cel mare! Vă mulțumesc pentru felicitări. Alin este acum soțul meu. După aproape un deceniu de relație frumoasă, am decis să începem un nou capitol în viețile noastre și suntem extrem de fericiți. Momentan a avut loc doar cununia civilă, însă petrecerea și cununia religioasă vor urma în curând. Suntem în plin proces de organizare”, a declarat Bianca Neagu, potrivit Click!

Bianca Neagu a intrat în atenția publicului la doar 8 ani, când a debutat în actorie cu rolul Biancăi Neagu în Numai Iubirea. După încheierea serialului, a continuat să joace în producții precum „Păcatele Evei”, „Inimă de țigan”, „Regina” sau filmul „The Whistleblower”, din 2010.

Cu toate că a jucat în seriale de succes, Bianca Neagu și-a diversificat interesele profesionale în ultimii ani. La 16 ani de la debutul ei în “Numai Iubirea”, ea a devenit logoped, dar pasiunea pentru actoria rămâne o parte vitală din viața ei.

De asemenea, talentul ei creativ nu se limitează la actorie și logopedie. Bianca și-a descoperit o pasiune pentru crearea de genți manual. „Am început să creez genți, borsete. Sunt făcute manual. Este o altă pasiune a mea. Am început să creez lucruri pe care să le port eu”, a dezvăluit Bianca într-un interviu anterior.

Sourcea1.ro
RECOMANDATE

POPULARE