Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriO femeie dispărută de 9 ani a fost găsită zidită în pereții...

O femeie dispărută de 9 ani a fost găsită zidită în pereții unei case

După un deceniu de mister și neliniște, corpul unei tinere, Sibora Gagani, care a dispărut în urmă cu nouă ani în Spania, a fost descoperit îngropat în pereții unei locuințe din Torremolinos, Málaga.

Originară din Albania, Sibora avea doar 22 de ani când a dispărut în data de 7 iulie 2014, iar ultimele știri despre ea au fost comunicate familiei sale, care locuiește în Italia. Locuința în care a fost găsită tânăra era cea în care a locuit cu iubitul ei, Marco R., un bărbat italian cu 23 de ani mai în vârstă decât ea.

Destinul Siborei a revenit în atenția publicului în urma unei alte tragedii. Marco R. este în prezent acuzat de uciderea prin înjunghiere a Paulei, o altă tânără cu care a avut o relație și cu care a locuit în Torremolinos.

După arestarea sa pentru crima comisă asupra Paulei, Marco a recunoscut neașteptat că a omorât-o și pe Sibora și a ascuns cadavrul ei într-un perete al apartamentului lor. Această mărturisire surprinzătoare a fost relatată de El Mundo.

În ciuda perchezițiilor repetate ale Poliției Naționale în apartamentul în care Sibora și Marco locuiseră – o locuință situată în centrul orașului Torremolinos, aproape de primărie și de secția de poliție – anchetatorii nu găsiseră nimic până la mărturisirea lui Marco.

Corpul Siborei a fost descoperit într-o cutie de lemn, ascunsă în ziduri. Echipamentele cu raze X au fost utilizate de criminaliști pentru a analiza cu minuție întreaga clădire. Odată descoperit, cadavrul a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Malaga, unde urmează să se efectueze autopsia și teste pentru confirmarea identității.

Dispariția Siborei a fost întotdeauna învăluită în mister. Câteva zile după dispariția sa, Marco a contactat mama tinerei și a informat-o că Sibora a decis să se întoarcă în Italia și că va ajunge acolo în curând, însă nu a luat cu ea lucrurile personale.

De atunci, telefonul ei a rămas închis. Dispariția Siborei a fost suspectă din start, având în vedere că nu a luat legătura cu niciun membru al familiei și că documentele ei expiraseră și nu solicitase reînnoirea lor, făcând-o, practic, incapabilă de a călători. În plus, Sibora îi mărturisise mamei sale cu puțin timp înainte de dispariția sa că relația cu Marco era tensionată și că acesta avea un comportament nepotrivit.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Marco a fost arestat la câteva ore după asasinarea Paulei, în data de 17 mai. După arestarea sa, Marco a reacționat imediat când a văzut o fotografie a Siborei pe un panou din secția de poliție și a recunoscut că a ucis-o și a ascuns-o în apartamentul în care locuiau. El a refuzat ulterior să-și repete mărturia în fața judecătorului, dar existau suficiente indicii pentru a se efectua o nouă percheziție în locuința respectivă.

Această poveste sinistră aduce aminte de legenda lui Meșterul Manole, care și-a zidit soția, Ana, în pereții mănăstirii pe care o construia, pentru a asigura rezistența și stabilitatea edificiului. În mod similar, Sibora a fost zidită în pereții casei, devenind parte dintr-o poveste tragică de violență și obsesie.

Sourcedigi24.ro
RECOMANDATE

POPULARE