Tuesday, October 22, 2024
HomeStiri„O femeie când nu mai poate, nu mai poate..."A recunoscut că merge...

„O femeie când nu mai poate, nu mai poate…”A recunoscut că merge la psiholog, însă când a venit vorba despre fiica ei, a izbucnit în lacrimi…

Karmen Simionescu, fiica celebrului cântăreț Adrian Minune, a decis să rupă tăcerea cu privire la divorțul de tatăl fiicei sale, într-un interviu emoționant în care și-a deschis inima și a împărtășit cele mai dificile momente din viața sa personală. Cunoscuta artistă, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut că perioada prin care a trecut a fost extrem de dureroasă și că a ales să caute ajutorul unui psiholog pentru a-și regăsi echilibrul, mai ales pentru fiica sa, pe care o consideră cea mai mare realizare a vieții sale.

Karmen, cunoscută atât pentru cariera ei muzicală de succes, cât și pentru rolul de mamă devotată, a vorbit pentru prima dată public despre motivele care au dus la despărțirea de tatăl fiicei sale, după o perioadă în care zvonurile despre problemele din relația lor s-au intensificat. „O femeie când nu mai poate, nu mai poate…,” a mărturisit ea cu sinceritate, dezvăluind că a încercat să salveze căsnicia, dar, în final, a înțeles că unele lucruri nu pot fi reparate, oricât de mult și-ar dori.

Artista a recunoscut că a avut momente în care a simțit că se prăbușește din cauza presiunii emoționale și a încercat din răsputeri să facă lucrurile să funcționeze de dragul copilului lor. Totuși, a ajuns la concluzia că pentru a fi o mamă fericită și pentru a-i oferi fiicei sale un mediu sănătos, trebuia să ia decizia dificilă de a se separa. „Am încercat tot ce am putut, dar când am realizat că nu mai pot continua așa, am decis să fac ceea ce este mai bine pentru noi amândouă,” a spus Karmen cu lacrimi în ochi.

Într-un moment extrem de emoționant, Karmen a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre fiica sa și despre impactul pe care l-a avut această experiență asupra lor. „Ea este lumina vieții mele. Tot ce fac, fac pentru ea. A fost extrem de greu să iau decizia asta, dar știu că este mai bine așa. Am vrut ca ea să crească într-un mediu plin de iubire și liniște, chiar dacă asta a însemnat să ne despărțim,” a spus artista, vizibil afectată de amintirile dureroase.

Pe parcursul interviului, Karmen a vorbit și despre cum a găsit sprijin în terapie și în psihologul ei, subliniind importanța sănătății mintale în depășirea unei astfel de perioade dificile. „La început, nu voiam să accept că am nevoie de ajutor, dar mi-am dat seama că nu pot trece prin asta singură. Psihologul m-a ajutat să mă regăsesc și să fac față emoțiilor pe care le simțeam. Este atât de important să nu ne temem să cerem ajutor atunci când simțim că nu mai putem,” a explicat ea, încurajând și alte femei care se confruntă cu dificultăți emoționale să apeleze la terapie.

Karmen a subliniat și faptul că, în ciuda despărțirii, încearcă să mențină o relație de respect și comunicare cu fostul partener de dragul fiicei lor, deoarece consideră că un copil are nevoie de ambii părinți, chiar și după divorț. „Este important să fim civilizați și să punem binele copilului pe primul loc. Ea trebuie să știe că, deși nu mai suntem împreună, amândoi o iubim și suntem aici pentru ea,” a adăugat Karmen.

Divorțul a fost o lecție dură pentru tânăra cântăreață, dar, în același timp, o oportunitate de creștere personală. Karmen a spus că, deși a fost o perioadă plină de suferință, a învățat multe despre sine și despre puterea interioară pe care nu știa că o are. „Am descoperit că sunt mult mai puternică decât am crezut vreodată. Această experiență m-a învățat că nu trebuie să mă sacrific pentru a menține aparențele, că merit să fiu fericită și că pot să construiesc un viitor frumos pentru mine și fiica mea,” a spus ea cu o notă de optimism.

La finalul interviului, Karmen a împărtășit un mesaj de speranță și încredere pentru toate femeile care se confruntă cu dificultăți în relații și care poate se tem să facă un pas spre independență și fericire: „Nu vă temeți să vă puneți pe voi pe primul loc. Nu trebuie să rămâneți într-o situație care vă face să suferiți. Aveți dreptul la fericire și, uneori, asta înseamnă să luați decizii grele. Dar, credeți-mă, când o faceți, veți descoperi cât de mult meritați.”

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Karmen Simionescu rămâne un exemplu de forță și vulnerabilitate în fața dificultăților vieții, demonstrând că, deși viața nu este mereu perfectă, avem puterea de a ne ridica și de a continua să luptăm pentru noi și pentru cei pe care îi iubim.

RECOMANDATE

POPULARE