Friday, October 18, 2024
HomeStiriO femeie a murit după ce a slăbit 57 de kg

O femeie a murit după ce a slăbit 57 de kg

O tânără influenceriță din China, în vârstă de 21 de ani, și-a pierdut viața sâmbătă într-o tabără de slăbire situată în provincia Shaanxi. Își propusese să piardă 90 de kilograme, recurgând la această tabără pentru atingerea scopului ei.

Cunoscută sub numele de Cuihua, tradus aproximativ ca “floarea de jad verde”, tânăra de 21 de ani era faimoasă pe Douyin, echivalentul chinezesc al TikTok, unde avea aproape 10.000 de urmăritori.

Suferind de obezitate, ea alesese să se înscrie într-o tabără de slăbire intensivă, bazată pe un regim alimentar strict și exerciții fizice, potrivit Shanghai Morning News.

Cuihua își obișnuise fanii cu transmisiuni live regulate în fiecare seară, unde își actualiza urmăritorii despre progresul ei în ceea ce privește dieta și regimul de exerciții.

A dezvăluit că a reușit să piardă 57 de kilograme în primele două luni, și a continuat eforturile pentru a pierde încă 23 de kilograme în următoarele șase luni. Obiectivul ei final era de a slăbi 90 de kilograme, așa cum reiese din postările sale pe rețelele sociale, conform adevarul.ro.

Luni seara, părinții tânărei au postat un videoclip pe contul ei, dezvăluind că fiica lor a decedat. Această veste tragică a stârnit discuții aprinse pe platformele de socializare din China.

“O astfel de scădere în greutate este prea bruscă, inima nu poate face față!” a scris un utilizator de top pe Douyin. “Un kilogram pe zi? Antrenorii de fitness nu recomandă acest tip de scădere în greutate”, a comentat o altă persoană.

În ciuda controversei și a programelor de slăbit intense, taberele de slăbire câștigă tot mai mult teren în China. Cei care doresc să slăbească se înrolează în aceste tabere, unde își petrec de la câteva săptămâni până la câteva luni, în funcție de obiectivele lor.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Fiecare participant primește un regim alimentar special și urmează un program de exerciții, fie cu un antrenor personal, fie într-un grup de fitness.

Sourceacasa.ro
RECOMANDATE

POPULARE