Saturday, October 19, 2024
HomeStiriNuți, cea mai cunoscută bonă din showbiz, și-a sărbătorit ziua de naștere....

Nuți, cea mai cunoscută bonă din showbiz, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum au surprins-o copiii Anamariei Prodan: „Te iubim”

Nuți este femeia de încredere care lucrează pentru Anamaria Prodan de 23 de ani, având un rol esențial în viața familiei acesteia. Recent, cea mai cunoscută bonă din lumea showbiz-ului și-a sărbătorit ziua de naștere, iar copiii Anamariei au organizat o surpriză frumoasă pentru ea la miezul nopții.

### Cum a fost surprinsă Nuți de copiii Anamariei Prodan

Anamaria Prodan și Nuți au dezvoltat o relație strânsă, considerându-se parte din aceeași familie, având în vedere cei 23 de ani în care bona le este alături. Momentul aniversar a fost unul special, iar copiii impresarei au vrut să o surprindă pe Nuți cu un tort.

La miezul nopții, Sarah Dumitrescu a postat pe rețelele de socializare câteva imagini alături de un mesaj emoționant dedicat bonei: „La mulți ani, Nuți. Te iubim”.

### Ce apreciază Nuți la Anamaria Prodan

Într-un interviu anterior, Nuți a povestit cum a ajuns să lucreze pentru Anamaria Prodan. Acum 23 de ani, nu o cunoștea pe aceasta, dar știa despre Ionela Prodan, mama Anamariei, și, printr-o cunoștință, a acceptat să aibă grijă de copii.

Pe atunci, Sarah avea doar șapte luni, iar sora ei mai mare un an și jumătate. De-a lungul anilor, Nuți a devenit parte integrantă a familiei. „Nu o cunoșteam pe Anamaria, dar o știam pe mama ei, care era cunoscută de toată lumea. Am venit și am rămas 23 de ani. Am învățat să mă adaptez la stilul ei. Îmi place totul la ea; este o femeie foarte ambițioasă și face tot ce își propune. Nu există «nu pot», ci doar «nu vreau»”, a declarat Nuți la Știrile Antena Stars.

RECOMANDATE

POPULARE