Monday, October 21, 2024
HomeStiriNicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora...

Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată.

Nicoleta Nucă și fostul ei partener, Alex Ursache, s-au despărțit după șapte ani de relație, în care plănuiau să se căsătorească. Acum, artista este îndrăgostită din nou de aproximativ două luni, iar speculațiile recente sugerează că ar putea fi însărcinată, cuplul pregătindu-se să devină părinți.

### Nicoleta Nucă și noul iubit: Fericire și zvonuri de sarcină

De când formează un cuplu, Nicoleta Nucă și noul ei partener par mai fericiți ca niciodată. Chiar dacă relația lor este la început, s-a discutat despre posibilitatea ca artista să fie însărcinată și că apropiații lor ar fi la curent cu această veste. Nicoleta a preferat să nu comenteze zvonurile și a subliniat că nu dorește să discute despre viața sa personală în acest moment.

„Rămân la aceeași poziție. Nu voi face comentarii pe acest subiect. Așa cum am spus și în interviuri anterioare, voi anunța când voi considera că este momentul potrivit să vorbesc despre viața mea personală. Până atunci, nu voi oferi detalii,” a declarat Nicoleta Nucă la Știrile Antena Stars.

### Pregătiri pentru o nouă etapă

Deși relația este încă la început, Nicoleta și partenerul ei plănuiesc să se mute împreună într-o nouă locuință. Artista a menționat că partenerul i-a oferit libertatea de a se ocupa de amenajarea casei, și amândoi sunt entuziasmați de acest pas.

„Suntem foarte ocupați cu mobilatul casei, așa că avem o perioadă aglomerată. Eu și partenerul meu ne ocupăm de amenajarea locuinței. Femeile, în general, au o abordare mai creativă și estetică când vine vorba de decorare, în timp ce bărbații sunt mai practici. Ne înțelegem foarte bine,” a adăugat artista.

Karmen Minune a anunțat recent fanii că se va despărți de Bogdan Căplescu, o decizie care a venit după o perioadă dificilă. Artista a avut un moment emoționant când a fost nevoită să îi comunice fiicei sale, Sofi, că ea și tatăl ei nu mai formează un cuplu. Iată cum s-au desfășurat evenimentele.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Karmen Minune își deschide sufletul

Karmen Minune a fost deschisă cu fiica ei în legătură cu divorțul, explicând că vrea ca aceasta să fie la curent cu adevărul, nu să afle din alte surse. Artista a decis să vorbească despre această situație delicată pentru a evita neclaritățile și a le oferi o imagine clară asupra situației familiale.

„Sofi știe tot ce se întâmplă și își dorește ca mama ei să fie fericită. Este cel mai frumos lucru din lume. Copilul meu este foarte matur și înțelege lucrurile adesea mai bine decât mine. Am discuții lungi cu ea despre tot, iar ea știe prin ce am trecut noi ca familie. Decizia mea a fost luată pentru binele nostru, al meu, al fostului soț și al ei,” a declarat Karmen în cadrul unui podcast.

### Cum se simte artista după despărțire

Karmen Simionescu a menționat că, în ciuda dificultăților, a reușit să ajungă la un numitor comun cu fostul soț, ceea ce le permite să colaboreze eficient în creșterea fiicei lor. Deși nu mai sunt împreună, cei doi continuă să petreacă timp alături de Sofi și păstrează o relație de respect.

„Suntem bine în această situație. Mulțumim lui Dumnezeu că am ajuns la un consens și suntem fericiți. Există fericire și după o astfel de experiență,” a adăugat artista.

RECOMANDATE

POPULARE