Monday, October 21, 2024
HomeStiri„Ne-a fost așa dor!” Gabriela și Tiago Oțil l-au vizitat pe Dani...

„Ne-a fost așa dor!” Gabriela și Tiago Oțil l-au vizitat pe Dani Oțil în Malta. Imaginile înduioșătoare cu prezentatorul Power Couple și familia sa

Dani Oțil a avut parte de o vizită plăcută în Malta, unde filmează pentru sezonul 2 al emisiunii *Power Couple România*. Soția sa, Gabriela Oțil, și fiul lor, Tiago, au venit să-i facă o surpriză.

Gabriela a împărtășit pe rețelele sociale momentele frumoase de la întâlnirea cu Dani, postând imagini emoționante care surprind bucuria reîntregirii familiei.

„Ne-a fost așa dor!”, a scris Gabriela în descrierea pozelor în care apare alături de Dani și de micuțul Tiago, care a împlinit 3 ani în septembrie.

În momentul vizitei, Tiago și-a adus cu el jucării și cărți, iar Gabriela l-a filmat admirând Marea Mediterană și struții pe care i-a întâlnit acolo. Când l-a întrebat despre aceștia, băiețelul a spus cu mândrie: „În engleză sunt ostrich!” Gabriela a glumit, spunând: „Vai de capul meu! Eu nu știam! Dar îți plac, mami? Sunt drăguți? Seamănă cu tine când te trezești!”

Dani Oțil a vorbit recent despre provocările noului sezon de *Power Couple România*, exprimându-și emoțiile legate de întoarcerea în Malta. El a menționat: „Plec în Malta cu un nod în gât, dar și cu fluturi în stomac, pentru că, spre deosebire de anul trecut, acum știu ce mă așteaptă. E un show activ, iar eu trebuie să mă cațăr, să intru în apă și să-mi testez limitele. Abia aștept să încerc probele, unele dintre ele fiind deja testate de staff și de mine.”

Dani a subliniat că are mari emoții pentru concurenți, cunoscând deja o parte dintre ei din alte emisiuni. El a adăugat că anul trecut a fost impresionat de motivația și curajul concurentelor, așteptându-se la o competiție interesantă și din partea băieților în acest sezon.

RECOMANDATE

POPULARE