Saturday, October 19, 2024
HomeStiriMotivul real pentru care Șerban Huidu și Mihai Găinușă s-au certat și...

Motivul real pentru care Șerban Huidu și Mihai Găinușă s-au certat și nu-și mai vorbesc din 2014. Ce a făcut actualul concurent Asia Express

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au avut o prietenie strânsă și au format un duo de succes atât în viața personală, cât și în carieră. Împreună, au prezentat emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, devenind foarte populari printre telespectatori. Totuși, relația lor s-a deteriorat în 2014, iar de atunci nu mai comunică. Huidu a explicat recent originile conflictului dintre ei.

Cei doi s-au bucurat de o colaborare fructuoasă până când un accident a schimbat totul pentru Huidu. Mihai Găinușă a preluat atribuțiile de prezentare, iar tensiunile au început să apară. De atunci, carierele lor au luat direcții diferite, iar Huidu a recunoscut că îi lipsește vechiul său coleg.

„Îmi lipsește, cu siguranță. Problema s-a rezolvat, dar ceea ce am realizat împreună nu a fost replicat de nimeni și e greu de imaginat că se va întâmpla din nou”, a afirmat Huidu într-un interviu.

Despre motivele certurilor, Huidu a mărturisit că s-au acumulat frustrări în legătură cu abilitățile de prezentare ale lui Găinușă. În loc să discute deschis, tensiunile s-au amplificat, iar comunicarea dintre ei s-a rupt.

„Au fost frustrări din ambele părți, iar eu nu am reușit să apreciez ceea ce făcea Mihai. În final, totul s-a deteriorat. Găinușă este un om deosebit și va fi greu să găsesc un alt partener care să facă ceea ce a făcut el”, a explicat Huidu.

Cu ocazia aniversării de 20 de ani a emisiunii, Huidu a încercat să-l contacteze pe Găinușă pentru a colabora din nou, dar nu a primit niciun răspuns. Într-o apariție televizată, Găinușă a avut cuvinte dure la adresa lui Huidu, subliniind că relația lor nu mai există. „Este arogant și coleric, în sens negativ”, a declarat Găinușă despre fostul său coleg.

RECOMANDATE

POPULARE