Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriMotivul pentru care Raluca Moianu și-a rugat fiica să nu rămână însărcinată....

Motivul pentru care Raluca Moianu și-a rugat fiica să nu rămână însărcinată. Mara s-a căsătorit și urmează să devină mamă la doar 19 ani

### Raluca Moianu, Bucurie Imensă: Fiica sa, Mara, S-a Căsătorit și Va Deveni Mamă

Raluca Moianu trăiește momente de fericire alături de familia sa, după ce fiica ei, Mara Ilinca Ancuța, s-a căsătorit civil cu avocatul Virgil Boglea. În aceeași zi în care și-au unit destinele, tinerii au făcut un anunț special: Mara este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată, spre surprinderea tuturor invitaților, inclusiv a Ralucăi Moianu.

### Mara și Virgil Boglea: O Poveste de Dragoste Rapidă, Dar Puternică

Mara și Virgil s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an prin intermediul unor prieteni comuni, iar relația lor a evoluat rapid. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 13 ani, acest aspect nu a fost un obstacol, ci doar un detaliu nesemnificativ pentru iubirea lor. Mara este studentă la Facultatea de Drept, în timp ce soțul său, Virgil, are o carieră de succes în domeniul juridic, activând în Baroul București de peste un deceniu.

### Raluca Moianu Urmează Să Devină Bunică

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Raluca Moianu a vorbit despre noua etapă din viața sa, mărturisind că nu se aștepta ca fiica ei să devină mamă atât de repede. Deși i-a sfătuit să aștepte până ce Mara își va finaliza studiile, tinerii au ales să-și urmeze propriul drum și să-și întemeieze familia mai devreme decât se așteptau toți.

„Mă așteptam ca lucrurile să fie serioase între ei, dar nu mă gândeam că o să devină părinți atât de curând. Eu le-am spus să aibă răbdare, să termine Mara facultatea, dar ea a decis altfel,” a povestit Raluca Moianu la Pro TV.

### Acceptarea Rapidă a Noii Realități

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Deși inițial surprinsă, Raluca s-a obișnuit rapid cu ideea că va deveni bunică. Mara urmează să aducă pe lume un băiețel în primăvara anului viitor, iar Raluca a mărturisit că a simțit încă de la început că va avea un nepot. Întreaga familie așteaptă cu nerăbdare sosirea micuțului, iar Raluca este încântată de noul rol pe care îl va îndeplini.

„Când m-au anunțat că se căsătoresc, am crezut că mai avem timp până la venirea unui copil, dar așa a fost să fie. Eu am simțit de la început că va fi băiat și chiar așa este! Abia aștept să-l cunosc. Un copil aduce bucurie în orice familie!” a declarat Raluca Moianu cu entuziasm.

### Diferența de Vârstă: Un Detaliu Fără Importanță

Diferența de vârstă de 13 ani dintre Mara și Virgil nu a fost un subiect de îngrijorare pentru Raluca. Ea a subliniat că părinții săi au avut, la rândul lor, o diferență de 12 ani și au avut o căsnicie fericită. Raluca crede că cel mai important lucru într-o relație este înțelegerea și iubirea, nu vârsta partenerilor.

„Eu cred că fiecare persoană are soarta sa și e important ca oamenii să se înțeleagă și să fie fericiți. Dacă se iubesc cu adevărat, vârsta devine irelevantă,” a adăugat Raluca, evidențiind că sprijină deciziile fiicei sale și că abia așteaptă să-și cunoască nepotul.

### O Nouă Etapă Plină de Bucurie

Raluca Moianu privește cu bucurie și emoție acest nou capitol din viața familiei sale. Își dorește ca Mara și Virgil să aibă o viață armonioasă împreună și să se bucure de fiecare moment alături de copilul lor. În pofida surprizei inițiale, Raluca a acceptat cu inima deschisă toate schimbările și a subliniat că va fi o bunică dedicată și implicată.

Cu mult entuziasm și emoție, Raluca Moianu se pregătește să îmbrățișeze noul rol de bunică, convinsă că această experiență va aduce o nouă doză de fericire în viața ei și a familiei sale.

RECOMANDATE

POPULARE