Monday, October 21, 2024
HomeStiriMotivul pentru care bărbații nu rezistă prea mult lângă Jennifer Lopez. Fostul...

Motivul pentru care bărbații nu rezistă prea mult lângă Jennifer Lopez. Fostul soț al artistei face dezvăluiri neașteptate

### Ojani Noa, fostul soț al lui Jennifer Lopez, dezvăluie dificultățile relațiilor cu celebritățile

Ojani Noa, primul soț al lui Jennifer Lopez, a oferit recent informații interesante despre provocările pe care le întâmpină bărbații care au relații cu celebrele personalități. Comentariile lui vin în contextul divorțului recent dintre J.Lo și Ben Affleck, care a avut loc după doar doi ani de căsnicie. Ojani, căsătorit cu Lopez în anii ’90, a împărtășit perspectivele sale despre dragoste și dificultățile pe care le-a observat în relațiile din viața celebrei cântărețe.

### Povestea de dragoste dintre Ojani Noa și Jennifer Lopez

Ojani Noa și Jennifer Lopez s-au cunoscut în 1996, când el lucra ca chelner într-un restaurant din Miami. Cei doi s-au căsătorit în februarie 1997, dar căsnicia lor a durat doar 11 luni. Reflectând asupra experiențelor trăite alături de Lopez și după vizionarea documentarului „The Greatest Love Story Never Told”, Ojani a subliniat dificultățile cu care se confruntă bărbații din viața lui Lopez.

### Sfaturi pentru viitor

„Cel mai bine ar fi să rămână singură o perioadă și să se concentreze pe ea însăși”, a declarat Ojani într-un interviu recent. „Dacă întâlnește pe cineva nou, ar trebui să păstreze acea relație departe de ochii publicului și să nu se grăbească să se căsătorească din nou.”

Ojani a adăugat că a observat cum, în momente de tensiune, se simțea obligat să se comporte ca și cum totul este în regulă, chiar și atunci când nu era. „Îmi amintesc cum aveam neînțelegeri, iar după 20 de minute trebuia să ne facem că nu s-a întâmplat nimic”, a explicat el.

### Despre Ben Affleck

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Ojani Noa l-a descris pe Ben Affleck ca fiind un „bărbat cu adevărat privat” și a subliniat că, deși amândoi sunt în centrul atenției, este esențial ca Lopez să se simtă bine în lumina reflectoarelor. Cu toate că a trecut printr-un divorț, Ojani a precizat că nu are sentimente negative față de Lopez și că ar fi mereu alături de ea ca prieten.

Privind înapoi la căsnicia lor, Ojani a declarat: „Eu am fost primul ei soț și am sprijinit-o în cariera ei, făcând față nesiguranțelor și anxietăților sale. Am avut inima zdrobită când ne-am despărțit, simțind că, odată ce a obținut succesul dorit, nu mai avea nevoie de mine.”

### Căsătoriile lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a avut mai multe căsnicii de-a lungul anilor, inclusiv cu Cris Judd și Marc Anthony, cu care are gemeni, Max și Emme. După o logodnă inițială cu Ben Affleck în 2004, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022, urmată de o ceremonie mai grandioasă în Georgia în august. Cu toate acestea, doar doi ani mai târziu, Lopez a cerut divorțul.

Ojani Noa a concluzionat că relațiile lui Jennifer Lopez tind să fie de scurtă durată, deoarece partenerii ei se simt obligați să se comporte ca și cum ar avea o viață perfectă, subliniind presiunea pe care o generează viața publică a cântăreței.

RECOMANDATE

POPULARE