Friday, October 18, 2024
HomeStiriMoment de-a dreptul jenant pentru Andreea Marin pe platoul de filmare

Moment de-a dreptul jenant pentru Andreea Marin pe platoul de filmare

Cunoscuta vedetă Andreea Marin a fost invitată de nenumărate ori la emisiunea “Vorbește lumea”. În cadrul unei ediții, a avut loc o situație puțin stânjenitoare.

Andreea a fost surprinsă cu un buchet de flori oferit de Shurubel, unul dintre prezentatorii emisiunii, care a fost în dificultate atunci când a trebuit să îi înmâneze buchetul.

În momentul în care Andreea s-a ridicat pentru a accepta florile și a încercat să îl sărute pe Shurubel drept mulțumire, l-a sărutat din greșeală în ureche.

Shurubel a recunoscut ulterior că momentul a fost stânjenitor pentru amândoi. Într-un podcast cu Jorge, el a descris cu umor incidentul, spunând că a fost cel mai înfiorător moment.

Acesta a explicat că a avut dificultăți în a ști cum să reacționeze în fața camerei de filmat, iar situația a devenit și mai încurcată când Andreea a venit spre el pentru a-l săruta în semn de apreciere.

În același podcast, Bogdan Ciudoiu, invitat alături de Shurubel, a vorbit despre presiunile muncii în televiziune. Acesta a subliniat cât de greu este să te acomodezi cu faptul că ești judecat constant de public și cât de dificil este să ajungi la un nivel de confort și de autenticitate în fața camerei.

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au avut ocazia să lucreze alături de Adela Popescu, ulterior înlocuită de Lili Sandu.

Cei doi au recunoscut că exista o anumită presiune în colaborarea cu Adela Popescu, dar au menționat că presiunea nu venea de la Adela însăși, ci mai degrabă era generată de propria lor percepție.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Cu toate acestea, amândoi recunosc că ar fi interesant să lucreze din nou cu Adela, acum că s-au acumulat mai multe experiență și sunt mai pregătiți.

Menționând aceasta, nu au uitat să aprecieze și experiența lui Lili Sandu în televiziune. Prin aceste mărturisiri, cei doi prezentatori au arătat cât de mult contează dinamica și chimia dintre membrii unei echipe de televiziune, cât și presiunile și provocările specifice acestui mediu.

RECOMANDATE

POPULARE